woensdag 2 september 2015

ROCK COUTURE

Mooie, rijkgevulde paletten blijven een lastig ding, ik wil ze namelijk allemaal hebben. Gooi er een paar nude tinten in waar ik er al tien van heb en geheid dat ik het koop. Dit was ook het geval bij het Couture Variation Palette van Yves Saint Laurent, ik was alleen al om door de verpakking. Datzelfde gebeurde bij de Limited Editon van de Touche Éclat, die ik toch al wilde hebben, maar het was de Rock Lace hulsel die de doorslag gaf. Zodoende kocht ik twee veelste dure producten.Dit waren we niet van YSL gewend, want maar liefst tien kleuren zitten er in dit palet. Er is ook een variant met blauw- en paartinten, maar deze nude versie sprak mij meer aan. Ik vind de kleuren echt stuk voor stuk prachtig, al hadden er van mij wel meer donkere kleuren in het palet gemogen om mooie ooglooks te maken. Er zit een kwast bij het palet in en deze werkt prima, de platte kant gebruik ik om de oogschaduw mee aan te brengen, maar het blenden doe ik liever met mijn eigen kwasten.De pigmentatie is echt heel goed, een geringe aanraking en het knalt er meteen af. De oogschaduw werkt prettig en valt goed te blenden met weinig fall out. Zelf vind ik het erg fijn dat het palet zowel matte als glanzende tinten bevat, hierdoor kun je er veel kanten mee op.

 
Ooglook met het Couture Variation Palette en de Touche Éclat als highlighter.


Over de Touche Éclat verscheen al eerder een review, dus daar ga ik verder niet op in. Klik hier om deze te lezen. Echter is dit de Rock Lace edition met een wat bijzonderder printje dan het origineel. Ik heb gekozen voor tint één en deze werkt goed om het onder de ogen wat op te lichten.


Het Couture Variation Palette is voor €68,50 o.a. verkrijgbaar bij de parfumerie en de Rock Lace Touche Éclat voor €40,50 bij de Bijenkorf.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...