woensdag 9 september 2015

FAVOURITE MAC LIPSTICKS

Gillende tienermeisjes bij de MAC counter, iedereen moet en zal een gewilde MAC lipstick bemachtigen. We staan met z'n tienen om dat lullige hoekje met lipsticks heen en eigenlijk valt er weinig te zien in al die drukte. De gehypte Kylie Jenner kleuren zijn permanent uitverkocht en ondanks alles blijf ik het ook leuk vinden. Dit komt grotendeels door de geur van het product, ben ik de enige die hier zo dol op is? Daarnaast maakt de satin lijn van het merk ook al veel goed, een fijnere textuur kan ik mij namelijk niet wensen. Vandaag deel ik mijn twee favorieten, Twig en Amorous , met jullie.

 

Allereerst die satin lijn, ik raad echt iedereen aan om je in het vervolg te beperken tot de tinten die hieronder vallen, om te voorkomen dat een tint uit de andere lijnen je verleidt en je vervolgens een nare textuur te pakken hebt. Nee, dit is puur persoonlijk, maar ik wil niet meer anders dan de satin finish. Het oogt mat, maar voelt heerlijk glad aan, dus geen benadrukte lijntjes meer.Links/ onder is Twig en rechts/ boven is Amorous. 


Amorous                                                    Twig


Amorous
Amorous neigt meer naar paars en zal ik zelf niet elke dag dragen, maar is iets opvallender. Hierdoor is 'ie iets lastiger aan te brengen, al valt het door de romige textuur alsnog wel mee. Hij blijft erg lang zitten, ook na een maaltijd en dit is een groot pluspunt wat mij betreft.


Twig
 
Van Twig had ik nog niet eerder gehoord, dit terwijl het een perfecte 90's kleur is. Heel gek lijkt dit niet zo op de foto. Sinds ik deze lipstick heb, draag ik eigenlijk niet meer anders. Hij is geschikt voor overdag, maar ook zeker voor een avondje uit. Twig is een oudroze kleur en verdient het om net zo geliefd te zijn als zijn zusjes. Hij brengt prettig aan en een lippotlood is eigenlijk overbodige luxe, het inkleuren gaat namelijk gemakkelijk.De MAC lipsticks zijn voor €19,50  verkrijgbaar bij een MAC store of - counter.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...