woensdag 26 augustus 2015

ON THE RUN

Je make-up tas vullen voor mee op reis blijft een lastig ding, al snel sleep je een flinke lading mee en gebruik je maar de helft. Urban Decay dacht met een oplossing te komen en bracht het Naked On The Run palet uit, al ben ik niet van mening dat deze enorme doos nou echt zo handig is on the go. Wel is het een prachtige palet waarmee je gemakkelijk een complete look kunt creëeren, het bevat onder anderen vijf nieuwe oogschaduwtinten en daarmee gaat Urban Decay niet snel de mist mee in. 


 
Het Naked On The Run palet bevat de Perversion mascara, een oogpotlood, een full size lipgloss, vijf oogschaduwtinten, bronzer, blush en een highlighter. Een rijkgevuld palet wat mij vooral aansprak door het onderste gedeelte. Het is een stevige doos met een prachtige verpakking, maar zoals ik al eerder noemde niet persé ideaal om mee te reizen. 
 


Het is een gevarieerd palet, ik vind het persoonlijk heel fijn dat de oogschaduw wordt afgewisseld door matte- en glanzende tinten. Met lipgloss heb ik niet zoveel, maar als het dan toch moet, is deze kleur wel mijn ding. De mascara verraste mij vooral, deze is erg goed en geeft veel volume. Het oogpotloodje gebruik ik op de waterlijn en dit doet je ogen erg goed uitkomen.

 
Bronzer - Blush - 5050

 
Dive - Fix - Resist - Dare - Stun
 
Prima pigmentatie en mooie kleuren, alleen de bronzer leek mij op het eerste gezicht enigszins oranje, dit valt eenmaal aangebracht wel mee. De 5050 highlighter is mijn grote favoriet, niet alleen voor op de jukbeenderen, maar ook in een ooglook is 'ie prachtig. Het zijn stuk voor stuk nieuwe tinten die nog niet eerder zijn uitgebracht.

 
 
De make-up look gemaakt met het gehele palet.

 
Het Naked On The Run palet is voor ongeveer €47,- verkrijgbaar bij de ICI Paris XL.

7 opmerkingen:

  1. Briljant palette! Dit gaat me een uur schelen. En een hoop gevloek, omdat m'n mascara weer eens kwijt is. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze staat nog zo hoog op mijn wishlist, ik vind hem echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...