vrijdag 21 augustus 2015

LET IT GLOW

Een grote zwak heb ik voor de limited editions van de Chanel collecties. Hoe verschrikkelijk de kleur wel niet mag zijn, de patroontjes krijgen mij bijna elke keer zover me tot deze te grote investering te zetten. Bij de voorjaarscollectie wist ik mijzelf te beheersen, maar gooi er een bronzer als Lumière d'Été tegenaan en ik ben om. Dit gebeurde bij de Collection Méditerranée van afgelopen zomer en we zijn inmiddels zover dat ik hem durf aan te raken en zelfs gebruik. Progressie. 


 
Eigenlijk is Lumière d'Été een illuminating powder, maar ik beschouw het als bronzer. Prachtig voor in de zomer vanwege de subtiele glans, om mee te shapen laat ik hem persoonlijk liggen. Het heeft een bronzen kleur, maar ik vind hem zeker niet oranje en dat is ook iets wat ik graag vermijd. Deze foto is gemaakt nadat ik hem al een aantal weken in gebruik heb en zoals je kunt zien, blijft het patroontje goed zichtbaar. Gelukkig!


Niet bijzonder veel kleur, maar wel veel glans. Daarom vind ik hem ideaal voor in de zomer om als een mooie glow op of onder je jukbeenderen. Het lijkt zo ietwat simpel, maar als de zon gaat schijnen is het echt een plaatje. 


De poeder zit verpakt in een Chanel doosje zoals we deze kennen, maar er zit wel een mooie suède hoesje bij met hierin een kwast waarmee je de bronzer prima kunt aanbrengen op je wangen of décollote. Wil je het iets opvallender aanbrengen, dan zal ik kiezen voor een andere kwast. 

Hier draag ik Lumière d'Été onder mijn jukbeenderen. 


Lumière d'Été van Chanel is voor €56,- verkrijgbaar bij de parfumerie. 

EDIT: Dit artikel heb ik al een hele tijd terug geschreven en mogelijk is de collectie nu niet meer goed of beperkt verkrijgbaar. Wees daarom als je geïnteresseerd bent snel! 

5 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...