maandag 17 augustus 2015

CALIFORNIA DREAMING

Hoi! Van héél lang weggeweest zijn we er weer, althans ik, Esmée, ben er weer. Het bloggen probeer ik weer op te pakken, maar helaas moet dit in mijn eentje. Beiden zijn we een VWO diploma en daarbij horende intense weken verder, hebben we een geweldige zomer gehad en is de tijd aangebroken dat we elkaar moeten missen. Muriël woont en studeert vandaag de dag in San Diego en ik nog altijd in het o zo bruisende Groningen, bloggen samen zit er dus niet meer zo goed in. Wel houdt Muriël het komende jaar op ons blog haar reisdagboek bij en verschijnt er hier dus zo af en toe een update over haar leven in Californië! Voor zolang het duurt moeten jullie het maar met mij doen, welkom terug. 
 

2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...