woensdag 10 december 2014

KEEPSAKES KIT

Hoe roekeloos Muriël make-up eerst gewoon met de handen aanbracht, ook haar liefde voor een stel goede kwasten is gegroeid. Niet alleen hierdoor gaat haar hart sneller kloppen, maar ook van de MAC Keepsakes collectie. Zeg het woord MAC en kwasten en geheid dat je goed zit, want de kwaliteit hiervan is nou eenmaal uitstekend. Genoeg redenen om die Studio Brush Kit aan te schaffen en aan de slag te gaan. Gelieve eerst een momentje stil te staan bij de verpakking, aanschouw waarom.


 
Geen woord gelogen over die verpakking toch? 1. Je krijgt het in een geweldige doos (is makkelijk in te pakken en daarom hét ultieme kerstcadeau). 2. Het etuitje is schattig, veelste schattig. 3. De kwasten zijn wit en dus fantastisch (wel snel vies). De MAC Keepsakes Holiday collectie straalt één en al klassieke luxe uit, waardoor je alleen al door de verpakkingen iets hiervan wilt veroveren.  
 

129SE POWDER/ BLUSH BRUSH
Met deze kwast kun je je hele gezicht afpoederen, maar ook zeker producten als blush en bronzer subtiel aanbrengen. Heerlijke haren die zacht over je gezicht glijden, een kwast die toch niet kan ontbreken in je stash.

190SE FOUNDATION BRUSH
Muriël brengt met deze kwast haar CC Cream aan en dit bevalt haar heel goed. Het brengt het product egaal aan en neemt niet bijzonder veel product op. Heeft een prachtige en natuurlijke dekking.

 
224SE TAPERED BLENDING BRUSH
Je kunt met deze kwast oogschaduw mooi en gepigmenteerd aanbrengen en het vervolgens ook goed blenden. De kwast is redelijk groot, waardoor je hem beter kunt laten liggen als je erg nauwkeurig te werk wilt.

213SE FLUFF BRUSH
Met deze kwast kun je oogschaduw aanbrengen op het bewegend ooglid, een goede basis creëer je hier dus zeker mee. Daarnaast is deze kwast ook prima om mee te blenden als je de overgang wat minder subtiel wil hebben.

209SE EYE LINER BRUSH
Heb je gel eyeliner in een potje? Dan is deze kwast ideaal om het nauwkeurig mee aan te brengen, wat nog een hele klus kan zijn.

 
Een prachtige kit met vijf geweldige kwasten. De haren zijn heerlijk zacht, je kunt er goed mee aan het werk en het resultaat mag er zeker zijn. De Studio Brush Kit van de MAC Keepsakes collectie is voor €55,- bij de MAC Pro Store of - Counter.  


1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...