dinsdag 23 december 2014

HOLIDAY ESSENTIALS

Altijd al wist de kerstcollectie van Chanel Esmée te vermaken, vooral de highlighters trokken de aandacht. Dit jaar was het misschien nog zomer toen ze kennis maakte met Camélia de Plumes, maar dat deze op Esmée haar gezicht zal belanden, was al snel een feit. Wat een plaatje. Niet alleen de verpakking, ook het resultaat is meer dan kerstdinerwaardig. Met pijn in haar hart heeft ze de o zo perfecte highlighter geswatched. Uiteraard hoort daar een mooie en verzorgende lipstick bij, wellicht niet uitsluitend voor de kerstdagen, wel voor die andere driehonderddrieënzestig dagen in het jaar.

 

CAMÉLIA DE PLUMES €56,-
Dit is veruit Esmée haar mooiste aanschaf ooit. Ze heeft de highlighter al een tijdje, maar zo vlak voor de kerstdagen komt 'ie natuurlijk helemaal tot zijn recht. De verpakking was al een groot feest, doosje-zakje(inclusief kwast)-doosje-beschermlaagje-en-dan-eindelijk-highlighter. En die mag er zijn.

 

Het patroon is natuurlijk prachtig, het liefst houdt Esmée hem zo maagdelijk. Het was dan ook even huilen om het te swatchen, maar het resultaat maakt dit helemaal goed. Hoe het zilver in het doosje nog koel overkomt, eenmaal aangeraakt en het is goud wat Esmée zo blij maakt. De pigmentatie is super goed, deze highlighter staat niet alleen mooi op de jukbeenderen, maar kan ook voor een glow op bijvoorbeeld je decolleté. Heel leuk en aardig, maar eigenlijk vindt Esmée het veelste zonde om deze tijdelijk verkrijgbare highlighter van de kerstcollectie te gebruiken..
 
 
ROUGE COCO SHINE 93 INTIME €32,95Een mooie nude lipstick had Esmée nog niet en met wat hulp kwam ze terecht bij Intime, een kleur die op het eerste gezicht heel simpel lijkt, maar op de lippen er echt intens verzorgd uitziet. Dat is ook zo! Want in tegenstelling tot andere lipsticks, droogt deze de lippen niet uit, maar het hydrateert ze juist. Ideaal voor in de winter dus, Esmée draagt hem elke dag met heel veel plezier. Enige minpuntje is dat 'ie door die verzorgende textuur niet zo lang blijft zitten, bijwerken is dus wel nodig.

 
 links Camélia de Plumes en rechts Intime
 

Een aanslag op de portemonnee, maar met cadeaubonnen kom je al een heel eind. Beiden verkrijgbaar bij de Douglas, helaas is Camélia de Plumes een limited edition en vrezen we dat deze al is uitverkocht (de Douglas in Groningen had er drie, waarvan Esmée al één heeft).

2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...