dinsdag 16 december 2014

AU NATUREL

De nude kleurtjes blijven toch altijd onze grote favoriet, je kunt er zoveel verschillende looks mee maken en het heeft nou eenmaal een prachtig resultaat. Een gevarieerd palet met zowel matte als glanzende tinten had Esmée nog niet, maar Au Naturel van Sleek kreeg de eer. Veel goed gepigmenteerde kleuren en dat voor een héél mooi prijsje, met dit palet kun je veel kanten op. Heerlijk om mee aan de slag te gaan, Sleek maakt hiermee vele make-up liefhebbers én portemonnees gelukkig. 

 
 
 

Het doosje is heel simpel, maar meer had Esmée ook niet verwacht voor dat enkele tientje. Wel bevat het een fijne spiegel en een applicator die prima werkt! De twaalf kleuren worden bedekt door een plastic laagje waar de namen op staan, heel handig en leuk.
 
 
 
De pigmentatie van de eerste zes kleuren is niet denderend en daarnaast zijn de kleuren ook niet allemaal even spannend, maar de onderste zes kleuren zijn wel echt prachtig. Zowel de kleuren met shimmers als de matte tinten hebben een geweldige pigmentatie en hiermee kun je mooie smokey eyes creëren, maar ook zeker een alledaagse look. 
 

Het Sleek Au Naturel Palette heeft Esmée echt om ver weten te blazen, inmiddels gebruikt ze hem bijna dagelijks. Voor €10,- verkrijgbaar bij de Make-Up Spot (online) en in Groningen bij Beau Make-Up Store. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...