dinsdag 4 november 2014

REAL TECHNIQUES

Beschik je over een dergelijke make-up verzameling, dan kan het nodige gereedschap natuurlijk niet ontbreken. Toch vielen de haren uit de enige kwast die Esmée gebruikte er nog net niet uit en waren het haar handen die er tijdens zo'n opknapbeurtje aan moesten geloven. Het werd echt nodig tijd voor een paar goeie kwasten. Real Techniques gaf de doorslag en niet één, nee twee hele kwasten van dit gehypte merk gingen met Esmée mee naar huis. De Expert Face Brush voor een natuurlijke dekking en de Blush Brush met schattige en bovendien subtiele blosjes als resultaat. Wat een investering, zo'n stel kwasten.

 


 
EXPERT FACE BRUSH €14,99
Voorheen bracht Esmée haar BB Cream altijd met haar handen aan, maar de Expert Face Brush heeft een veel egaler en dekkender resultaat. Voor de mensen die foundation dragen, schijnt het al helemaal geweldig te zijn, omdat de kwast zo precies aanbrengt. Het is een kleine kwast, maar juist hierdoor kun je het zo fijn aanbrengen. De haren glijden fijn over het gezicht en nemen niet bijzonder veel van de BB Cream op. Kortom een hele goede kwast die zacht aanvoelt met een mooi resultaat.

 
 

BLUSH BURSH €12,50
Met deze kwast kun je blush heel natuurlijk aanbrengen, zonder dat het lijkt alsof je in de poederdoos bent gevallen. Je kunt het erg mooi opbouwen door het te blenden, je krijgt hierdoor een subtiel resultaat. Vanwege de flexibele vorm van de kwast, kun je hem ook zeker gebruiken voor highlighter of bronzer. Een erg zachte kwast die lichtjes aanbrengt, waardoor je nauwkeurig te werk kunt.

 
Twee heerlijke kwasten waarmee je ook zonder enige ervaring aan de slag kunt, beiden brengen het product erg fijn aan. Daarnaast vallen de haren totaal niet uit en zijn ze ook heel gemakkelijk schoon te maken!

 

De Real Techniques kwasten zijn te koop in Groningen te koop bij Beau Make-up Stores of online.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...