donderdag 27 november 2014

ORGASM

De blush met de o zo bijzondere naam is een vereiste op beauty gebied, we hebben het over Orgasm van NARS. Het nut van schattige blosjes zag Esmée nooit echt in, waarom een rooie toet creëren als dat is wat we willen vermijden? Met die uitspraak zat ze he-le-maal fout, een mooie gloed brengt juist leven in de brouwerij. Orgasm is degene die haar dan ook wist te overtuigen, al is het alleen al om de verpakking. Een perzikkleurtje inclusief gouden glans met een natuurlijk en warm resultaat, NARS wat doe je met ons?


 
Geen poespas, gewoon een mooie blush in een strak doosje mét spiegel. Zo op het eerste gezicht lijkt het wel heel erg roze, maar al snel komt de gouden glans te voorschijn. Orgasm is totaal niet korrelig en hierdoor erg fijn aan te brengen. Een prachtige kleur die vanwege het subtiele resultaat elke dag te gebruiken is, Esmée wil al niet meer zonder.

 
 
Op de swatch zie je de gouden glans die zo geliefd is aan Orgasm, hierdoor neigt het zelfs naar oudroze. Eenmaal aangebracht op de appeltjes van je wangen en de kleur komt goed tot zijn recht, met gezonde blosjes als resultaat. Esmée heeft het aangebracht met de Blush Brush van Real Techniques (review).
 


NARS Orgasm Blush is voor ongeveer €30,- verkrijgbaar bij Sephora, helaas niet in Nederland..

4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...