woensdag 12 november 2014

MISS MADEMOISELLE

Dat Muriël dol is op de Mademoiselle lijn van Chanel is ons wel duidelijk. Toen er zelfs een oogschaduwpalet bleek te zijn die deze naam draagt en deze ook nog eens prachtige kleuren heeft, wist ze al snel, dit is meant to be. Zoals het soms een beetje tegenvalt van Chanel, is de pigmentatie van dit palet echt super. Met de warme tinten kun niet alleen voor een simpele look gaan, want ondanks de neutrale kleuren is een smokey eye misschien ook wel mogelijk

 
De verpakking is zoals altijd, simpel en classy. De twee kwastjes werken prima en hiermee kun je de oogschaduw nauwkeurig aanbrengen, alleen voor het blenden is het wellicht een beetje onhandig. Een fancy zakje waarmee je het wonderdoosje kunt vervoeren, Chanel weet hoe het hoort.
 

 

Zoals je op de swatch kunt zien, is de pigmentatie echt top! De Tissé collectie staat ook bekend om haar betere pigmentatie, dus kijk hiernaar in de naam als je dit belangrijk vindt. De kleuren zijn heel mooi op elkaar afgestemd en ze kunnen zo alle vier in één ooglook. Muriël draagt vandaag alle kleuren op linksboven na, om het contrast in de kleuren nog beter maar voren te laten komen. 

 
 
Tissé Mademoiselle Les 4 Ombres (nr. 214) is voor €50,90 te koop bij de luxe parfumerie. Muriël kreeg hem cadeau van haar vriendje, misschien leuk om te vragen voor onder de kerstboom?

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...