zondag 5 oktober 2014

SUPER BREAKFAST

Je kunt de dag niet beter beginnen dan met een goed ontbijt. Voor de één zijn dat vijf boterhammen en voor de ander een gekookt ei, but we ain't got time for that. Het is in de vroege ochtend al een hel om uit bed te komen, laat staan tijd over te hebben om uitgebreid te gaan ontbijten. Hier gaat het al mis. Je moet er tijd voor maken. De oplossing voor luiaards inclusief ochtendhumeur die niet in staat zijn te kokkerellen, maar een uur later geen knorrende buik willen: superfood. Gezond, makkelijk en lekker!
GOJIBESSEN
Gojbessen dragen bij aan de gezondheid en schijnt een van de gezondse vruchten te zijn die talloze vitaminen, mineralen en eiwitten bevatten. Ze geven over een langere periode energie, dus ideaal als je last hebt van vermoeidheid. Er zit echter weinig smaak aan deze bessen.

INCA BESSEN
Om gezond en fit te blijven zijn eiwitten essentieel, de inca bes bevat velen. Hiervan is de smaak juist erg vol en rijk, dus dat is sowieso een voordeel. Ook bevat het pectine wat een vervelende kriebelhoest tegenagaat omdat je keel- en luchtwegen van een dun laagje worden voorzien. Er wordt ook gezegd dat je libido wordt verhoogd door de inca bes.

MOERBEI
De moerbei is met name rijk aan ijzer, vitamine C, vezels, calcium en opnieuw eiwitten. Erg gezond dus! Ook deze vrucht heeft effect op je gezondheid, zo wordt je gezichtsvermogen versterkt en de bloedruk verlaagd. Smaakt erg fruitig en is knapperig.

CRANBERRY
Gezond en rijk aan vezels! Ze hebben een goede werking op hart- en bloedvaten, het immuunsysteem en de spijsverterig. De cranberry's kun je ook toevoegen aan een recept, zoals wij laatst deden bij de gezonde cacao truffels (klik hier voor het recept).
EAT NATURAL NOTEN EN ZADEN
Om het af te maken en net even wat meer smaak aan je ontbijt te geven, eten wij beiden door onze yoghurt of kwark de noten en zaden van Eat Natural. Deze mix bevat amandelen, hazelnoten en kokosnoot en heeft dus een heerlijke veelzijdige smaak. Ook bevat het lijnzaad wat goed is voor de stoelgang.1 opmerking:

  1. ja lekker, zo een bovenste mix heb ik van de action.. en dan in de yoghurt, lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...