donderdag 11 september 2014

NAKED AND FLUSHED

Schaduwen creëren, subtiele blosjes of een mooie glow, dit kan met de Urban Decay Naked Flushed. Normaal gesproken sprokkelen we al onze potjes en doosjes samen om een uitgebreide make-up look als deze te maken en dan moet het ook nog 'es allemaal met elkaar matchen. Een hele klus. Met dit prachtige palet zit alles echter in één geweldig doosje inclusief mega spiegel (altijd handig), zo kun je bronzer, highlighter en blush perfect op elkaar afstemmen. Geen poederdoos effect, want de textuur van Naked Flushed is heel zacht en uitstekend te blenden met de buurvrouwen voor de afwisseling.Het Naked Flushes alles in één palet heeft een ideale magnetische sluiting, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de inhoud zeer binnenkort op de bodem van je tas ligt. Daarnaast bevat het ook een huge spiegel wat het aanbrengen on the go al helemaal gemakkelijk maakt. De kwast krijg je er niet bij, maar gebruik één die je zelf prettig vindt werken.BRONZER
Een bronzer breng je aan in de diepte, dus ga met de kwast van je oor naar je mond (een duckface kan hierbij helpen). Deze bronzer heeft een mat effect waardoor je schaduwen kunt creeëren en bepaalde delen van je gezicht kunt benadrukken. De pigmentatie is heel goed en het heeft een prettige textuur. Wil je een natuurlijker effect? Dan kun je het eventueel wat vervagen door er met een schone kwast overheen te gaan.

HIGHLIGHTER
De highlighter brengt je boven de blush aan (doe dit dus als laatste). In dit palet bevat het een subtiele shimmer waardoor er een mooie glow op je gezicht komt.

BLUSH
Met een blush kun je dat gezonde kleurtje te voorschijn toveren, brengt dit alleen aan op de appeltjes van je wangen. De Naked Flushed blush is erg roze van kleur en mat, pas daarom op dat je niet teveel aanbrengt tegen een heftig resultaat.Muriël heeft er voor gekozen de producten individueel aan te brengen, maar je kunt er altijd voor kiezen om ze te blenden. Een prachtig palet waar je meerdere kanten mee op kunt en een erg fijne textuur heeft wat gemakkelijk aan te brengen is. Een handige case en een gezond kleurtje als resultaat.


Het Urban Decay Naked Flushed palet is voor €35,- te koop.

5 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...