vrijdag 5 september 2014

LIP ADDICT

Vollere lippen, wie wil dat nou niet? Helaas zijn wij niet allen hiermee gezegend. Nu zijn er heel veel trucjes om schijn te laten bedriegen, maar de lippen daadwerkelijk een volume-effect geven kan met Dior Addict Lip Maximizer. Muriël haar zusje kwam deze travel size tegen op Schiphol en ach, wegdromen bij iemand anders haar stash kan soms geen kwaad. Nadat de lippen ook nog eens zijn gehydrateerd en heerlijk glad aanvoelen dankzij dit wonderspul, wordt de Lip Glow aangebracht wat de natuurlijke kleur van de lippen bevordert. Beiden een fijn geurtje, prachtige verpakkingen en een nog mooier resultaat.  
DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER (los verkrijgbaar voor €35,-)
Deze bijzondere stick is verrijkt met collageen, waardoor de lippen onmiddellijk voller lijken. Je kunt dus meteen een andere lipstick of gloss aanbrengen, maar het ook als een kuur gebruiken. Na 15 dagen zal je zien dat je lippen voller zijn en een betere, gladde structuur hebben gekregen. Daarnaast geeft het een fris gevoel bij het aanbrengen, doe dit vanuit het midden van de lippen naar de buitenhoek en maak ook elke keer de applicator goed schoon. Je kunt verder geen glow of kleur van deze maximizer verwachten, het maakt puur de lippen voller en verzorgt ze. Wél ruikt het heerlijk naar munt en vanille!DIOR ADDICT LIP GLOW (los verkrijgbaar voor €34,50)
Dit product is de perfecte aanvulling op de lip maximizer, want het maakt de natuurlijke kleur van de lippen mooier en opvallender dankzij de Color Reviver technologie. Neem deze balsem dus zeker mee in de 15 daagse kuur! Naast de goede verzorging geeft lip glow de lippen wel een kleurtje, waardoor het niet nodig is verdere make-up aan te brengen.


Deze travel size uitvoering van €55,- is in ieder geval verkrijgbaar op het vliegveld en als set kom je veel voordeliger uit dan als je de producten los aanschaft.

1 opmerking:

  1. Erg mooi, maar een beetje te duur voor mij... Staat je wel echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...