woensdag 17 september 2014

GOLDEN GLOW

Nog zo'n merk waar wij in ons beperkte beauty landje niet mee zijn gezegend, is NARS. Muriël viel als een blok voor de magische Albatross die o zo simpel en wit lijkt, maar op de huid verandert in een geweldige gouden glow. Ja deze poederdoos is bijna net zo onvoorspelbaar en fancy als die van Totally Spies. De Albatross highlighter is dan ook zo'n product die voor de beauty bloggers hemel en aarde doen bewegen, niet gek als je het Muriël vraagt. Laat de zon maar schijnen en de wangetjes voorzien van deze hype komen tot leven. 


 

Op het eerste gezicht een witte textuur, blijf dus niet voor de spiegel staan en poederen tot je een ons weegt, want bij daglicht kun je die gehypte glow pas zien. Beetje zonde als de gehele inhoud highlighter na één keer gebruiken naar je hoofd is verhuisd. Wees dus zuinig, een veegje hier en daar is vaak al genoeg.
 
 

Heb je leren doseren dan merk je vanzelf dat er een mooie gouden gloed te voorschijn komt dankzij de vele shimmers. Albatross is echt super gepigmenteerd en alles behalve korrelig, het is hierdoor makkelijk en snel aan te brengen met een goede kwast. De verpakking is simpel en compact, maar erg handig in gebruik.
 

NARS Albatross is voor ongeveer €30,- verkrijgbaar, maar helaas niet in Nederland. Dus grijp je kans een keer in het buitenland!

3 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...