maandag 29 september 2014

DAY TO NIGHT

Ga je net als Muriël overdag vaak voor de nude tinten? Dan kan het heel leuk zijn om in je avond look flink uit te pakken. Denk aan donkere kleuren en wat extra shimmers, 's avonds mag het allemaal wel een beetje meer zijn, wat we overdag het liefste vermijden. De travel set 24h à Paris van Lancôme is zo'n handige poederdoos waarmee je beide kanten op kunt. Met alle materialen aan boord waarmee je zowel een make-up look voor overdag naar school als 's avonds naar een feestje kunt maken!

 

Het day-to-night make-up palette bevat twee paletjes. Eén met kleuren voor overdag en de ander voor in de avond. Je kunt één van de twee gemakkelijk in de set klikken en de ander bewaren in een gemakkelijke case. Daarnaast bevat het standaard de Vitruôse Black mascara, powder blush 02 en een oogschaduw-, blush- en lipkwastje. 24h à Paris bevat een grote spiegel en is hierdoor ideaal voor on the go, ook omdat 'ie in elkaar te schuiven is.
 
 
RADIANT DAY LOOK
 
Het day palette bevat vijf Ombre Absolue Powder Eyeshadows en twee L'abosulu Nu Lipsticks. De pigmentatie van de oogschaduw (zie bovenstaande foto) is prima, niet korrelig en fijn aan te brengen. De kleuren zijn inderdaad prachtig voor overdag, echter moet Muriël nog even leren hoe ze roze kan toevoegen in haar make-up look.

 
INTENSE NIGHT LOOK
 
Het night palette bevat vier Ombre Absolue Powder Eyeshadows, één Ombre Hypnose Powder Eyeshadow, Lipgloss Rose Pâle en Lipgloss Color Fever Shin. Ook hiervan is de pigmentatie goed en zijn de kleuren goed op elkaar afgestemd, je kunt er veel kanten mee op. 


Gebruikt voor deze make-up look:
- Lancôme Virtuose Black Mascara
- Lancôme Powder Blush 02
- Lancôme Day Palette kleuren 2,3 en 5 (swatch: van boven naar beneden)
- Lancôme Night Palette kleur 3 (swatch: van boven naar benden)
 - Lancôme Lipstick Day Palette (onderste kleur) 
 
 
Het 24h à Paris palette is te koop als travel set op het vliegveld. De producten zijn ook los verkrijgbaar bij de luxere parfumerie.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...