dinsdag 16 september 2014

CRACK PROOF

Het is weer bijna zover, de lip-uitroei-tijd komt er aan. Dat betekent droge lippen, scheurtjes of nog erger korstjes. Lippenstift lijkt met name op een slagveld en in het geval van een rode kleur, een bloedbad. Laten we het maar bij een verzorgend potje vaseline houden dan. Of toch niet. De lipbalm van de Hydra Beauty Nutrition lijn van Chanel voorkomt al deze kwaaltjes tijdens de koude dagen én is de perfecte basis voor onder een eventueel kleurtje. Wordt met die enge naam en vele beloften zowaar geprezen als een geneesmiddel, beetje overdreven, maar hé, het werkt. Heel goed zelfs.
Een simpele, maar klassieke verpakking omhult deze hydraterende lipbalm. Is het al zover en zijn je lippen beschadigd? Juist dan is de Hydra Beauty op zijn best. Het herstelt en kalmeert de lippen heel snel dankzij de camelia-olie, dit beschermt en voedt de lippen. Zodra de boel weer enigszins op orde is, gaan de lippen glanzen en zien ze er prachtig verzorgd uit. Echter vindt Muriël wel dat je vaak moet blijven smeren om resultaat te zien, de lippen voelen niet voor een lange tijd gehydrateerd aan. Blijven aanbrengen dus als je die zachte lippen wil behouden.


Toch is het een heel fijn product met een heerlijke textuur. Het is even flink roeren voor dat het op je vinger zit en vervolgens voelt het hierdoor niet plakkerig, maar juist heel verzorgend. Ook de fruitige geur is zeker niet verkeerd. De lipbalm is uiteraard op elk moment van de dag aan te brengen en als je dit voor het slapen ook een beetje op de lipcontouren smeert, dan zijn ze de volgende ochtend helemaal klaar om in de verf te gaan.


Chanel Hydra Beauty Nutrition Lipbalm is voor €36,- te koop bij de luxere parfumerie.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...