woensdag 27 augustus 2014

WHERE THEM BOYS AT PART TWO

Op de één of andere manier vallen de jongens meer in de smaak dan wij zelf, want where them boys at was destijds één van de meest bekeken items ooit. Duidelijker dan die cijfers kun je het niet krijgen en daarom was het nodig tijd voor part two. Opnieuw zijn we de straat op gegaan in Groningen in de hoop iets bruikbaars te kunnen vinden tussen de grijze massa en óf we hadden mazzel óf onze nuchtere stad is er op vooruit gegaan wat de jongens betreft, want in een kwartier tijd was de klus geklaard. Deze keer zes totaal verschillende en eigen stijlen, precies waar wij naar opzoek waren. Laat het dan ook meteen duidelijk zijn voor de casual ones die een bezoekje brengen om inspiratie op te doen, leer er wat van, alsjeblieft, het is zo leuk. Lourens
21 jaar
Werkt bij Men at Work


Eigenlijk zit je als jongen al goed als je Clarks draagt en omgeslagen broekspijpen hebt, heel erg mis kan het dan al niet meer gaan. Erg leuk dat de broek meer naar een skinny jeans neigt, hierdoor komt de wijdere blouse goed tot zijn recht. Lourens weet het met zijn gouden Casio horloge nog stijlvoller te maken, zo zie je maar wat accessoires aan een outfit toe kunnen voegen.
Quincy
20 jaar
Werkt bij Streetwise en modellenbureau Showpony


Een ripped jeans is niet alleen voor de vrouwen in de mode, ook Quincy komt er heel goed mee weg. Omdat de rest van de outfit zwart is, knalt het geel van z'n schoenen er helemaal uit. Niet te zien op de foto, maar z'n pet had de geliefde Cèline Paris opdruk. Een vrij rustige outfit waardoor ook de keuze van het bomberjack goed is gemaakt. 
Björn
23 jaar
Werkt in het UMCG
Instagram: @xbkills


Meteen viel Björn ons op door z'n Chanel 2.55 (zie rechter schouder), een tas waar veel vrouwen een moord voor zouden doen. Het hele plaatje is compleet dankzij de skinny jeans, het lange bloesje en het classy jasje. Dit alles in het zwart waardoor het opnieuw de schoenen zijn die eruit knallen. Björn laat zien dat je zo'n net colbert prima kan combineren met een paar sneakers. 
Koen
23 jaar
Werkt bij vintage kledingwinkel Stardust


Terwijl we de opvallende verschijning van Björn vast aan het leggen waren, passeerde Koen met even later een sprintje door de Herestraat als resultaat. Ook Koen wist onze aandacht al snel te trekken met z'n opvallende rugzak en geweldige outfit. Het lijkt alsof zelfs over de kleur sokken is nagedacht, want het zwart wordt keurig afgewisseld met wit. En dan nog het 'netje' over z'n shirt, wauw! 
Ernest
18 jaar
Basketballer in Amerika


Hét bewijs dat spijker op spijker heel goed kan! De lichte wassing van Ernst z'n jack past perfect bij de donkere kleur van de spijkerbroek. Een paar Clarks om de voeten en de kans dat je door ons gespot wordt ligt al aanzienlijk hoger. Denim is prachtig in combinatie met de warme kleuren van een geruite blouse, ook Ernst heeft dat helemaal leuk gedaan. 
Kevin

24 jaar
Studeert Young Technology


In dit geval was het een horloge die onze aandacht trok, jammer dat het op de foto lastig te zien is, maar deze had een prachtige vintage uitstraling. En daar zijn ze weer! Het omgeslagen pijpje en onze favoriete instappers, die qua kleur goed matchen met het donkerblauwe jasje. Ook Kevin z'n shirt had een gave print én hals. Niet te vergeten het baardje, wat natuurlijk ook helemaal hip is.


6 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik kom best vaak in Groningen en heb eigenlijk nog nooit zoveel goedgeklede mannen en jongens gezien..

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...