donderdag 28 augustus 2014

ULTIMATE SKIN CARE

Al weken, of laten we zeggen maanden, heeft Muriël het over dag- en nachtcrèmes. Deze skin care must have had ze nog niet, maar zo af en toe heeft de huid hier toch wel even baat bij. Je kunt de schuld vooral leggen bij de enorme overvloed aan keuzes, want vind tussen al die potjes maar 'es iets wat bij jouw huid past. Opnieuw wist Sephora op Muriël haar wensen in te spelen en dat het een dag- én nachtcrème in één is, beschouwen we als een financiële meevaller en dat gaf uiteraard de doorslag om ook een verfrissende eye roller mee naar huis te nemen.
 

INTENSIVE INSTANT MOISTURIZER €18,-
Een rijke, verzorgende crème die zowel geschikt is voor overdag, als 's nachts en voor elk huidtype. Muriël vindt juist deze crème zo fijn omdat het niet te dun is, maar ook niet te dik. Het trekt heel snel in, waardoor je eventueel meteen je make-up aan kunt brengen. Het hydrateert de huid 24 uur lang en in de loop van de tijd zal je zien dat oneffenheden verminderen en dat de huid zachter wordt. Zoals we al wel vaker hebben genoemd, kun je niet vroeg genoeg beginnen met anti-age producten en ook deze crème helpt de eerste tekenen hiervan tegen gaan. Je huid wordt er echt mooier van en dat was precies waar Muriël naar zocht.


INSTANT DEPUFFING ROLL-ON GEL €13,-
Deze oogroller gaat tekenen van vermoeidheid tegen, dus geen wallen meer! De applicator bestaat uit drie 'rollers' wat het aanbrengen ervan heel gemakkelijk en prettig maakt. Muriël gebruikt het product vooral vanwege het verfrissende gevoel, je ogen voelen een stuk opener. Het enige nadeel is wel dat het zichtbaar wordt zodra je teveel blush o.i.d. gaat gebruiken, dan ontstaan er kleine vlekjes onder je ogen. Verder een heerlijk, verkoelend product die donkere kringen doet verdwijnen.


Goed nieuws! Sephora levert nu ook in Nederland. Zijn onze reviews toch niet voor niets.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...