maandag 18 augustus 2014

SUMMER MEMORIES

Het bloggen stond even op een behoorlijk laag pitje, van het fanatieke dagelijks posten zijn we overgestapt naar een uitgestorven Fashion Maniacs. School deed ons eerst de das om, maar de afgelopen weken bestonden voornamelijk uit vakantie vieren en dat niet in eigen land. Muriël is deze zomervakantie welgeteld tien dagen thuis geweest en het schoolleventje wat voor onze noordelingen weer is begonnen, komt voor haar dan ook dubbel zo hard aan. We moeten er weer aan geloven en ook het blog krijgt weer haar welverdiende aandacht! In dit item gaan we nog even terug naar die heerlijke zomerse waan en verschijnen onze vakantiekiekjes van Frankrijk, naar Italië, tot Spanje en Malta. Om niet te veranderen in een waarbenjij.nu 2.0 hebben we alles bij elkaar in dit boekwerk van een Summer Memories gegooid. Hou je vast. 


Het begon allemaal voor Muriël in het zonnige Zuid-Frankrijk, twee weken heeft ze hier vertoefd op de camping. Niet alleen is er aan het strand en bij het zwembad gelegen, maar ook heeft Muriël de sportkleren uit de koffer tevoorschijn gehaald en fanatiek iedere ochtend gesport.
Ondertussen was Esmée voor een week in Italië te vinden. Vorig jaar oktober heeft ze hier dankzij een uitwisselingsprogramma van school een meisje leren kennen en nog steeds hadden ze heel veel contact. Zodoende ontstond het plan om nog eens langs te komen en heeft Esmée opnieuw een week bij de Italiaanse Laura doorgebracht. Met een local ontdek je natuurlijk de leukste plekjes en beleef je het land op een hele andere, interessante manier.

Nog maar net terug uit Frankrijk stond voor Muriël de volgende vakantie alweer op de planning, samen met haar vriendje is ze een week op Malta geweest en ook dit was heerlijk. Malta is een prachtig eiland waar je veel authentieke stadjes hebt, mooie stranden, altijd goed weer en ook nog een hip uitgaansgebied genaamd Paceville in St. Julians, de stad waar Muriël en haar vriendje verbleven.

En dan de vakantie waar het al weken over ging, samen met twee andere vriendinnen gingen we naar Blanes in Spanje en het was de mooiste week ooit. Elke avond op stap en naar feesten, vervolgens de volgende dag lekker uitbrakken aan het strand, of als dit te ver lopen was, aan het zwembad. De busreis was iets minder fijn, maar je moet er wat voor over hebben. Heerlijk primitief stonden we op de camping tussen de andere Beachmasters tentjes en aan gezelligheid geen gebrek. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel met het vliegtuig.

Muriël had de mazzel dat ze niet mee terug hoefde met de eenentwintig uur durende busreis, want haar vader pikte haar op om nog een kleine week door te brengen in Barcelona. Daar eerst flink te hebben uitgebrakt aan het strand, is er ook fanatiek geshopt, lekker gegeten, en een beetje cultureel gedaan.8 opmerkingen:

 1. Klinkt alsof jullie een geweldige vakantie gehad hebben!
  Hele mooie foto's.

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vrolijke vakantiefoto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet eruit als een erg geslaagde vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's! Het ziet er echt super uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke vakantie foto's! Zo'n vriendinnenvakanties zijn ook altijd super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...