vrijdag 22 augustus 2014

PROTECTING BABY'S

Een goede bescherming tegen de zon is erg belangrijk, verbranden willen we nou eenmaal niet en bepaald mooier wordt je huid ook niet van die zonnestralen. Smeren, smeren en nog eens smeren lijkt misschien de oplossing, maar ook dan gaat het soms mis. Muriël heeft een lange zoektocht afgelegd naar de perfecte producten die haar huid tegen de zon beschermen, maar waarmee ze wel mooi tanned de zomer door is gekomen. Voor haar gezicht viel de keuze al snel op Lancôme haar Soleil Bronzer en de rest werd dagelijks voorzien van een laagje Voile de Monoï Sublimant van Dior. Na zes weken lang, dag in dag uit deze protectors te hebben gebruikt, kan Muriël jullie met veel lof melden dat ze haar favorieten heeft gevonden. 

 
 
LANCÔME SOLEIL BRONZER €36,-
Normaal gesproken lukte het Muriël niet haar gezicht net zo heerlijk bruin te krijgen als de rest van haar lichaam, dit contrast oogt natuurlijk wat gekjes. Vandaar dat ze besloot een speciale crème aan te schaffen voor het gezicht en dit bleek één van de beste (impulsieve) aankopen ooit. Deze zomer is haar gezicht ook lekker verkleurd en dit zonder enige huidirritaties of een verbrande toet. Met een goede bescherming van SPF 30 zijn de wangen deze zomer geleidelijk aan bruin geworden en neem je het zekere voor het onzekere, dit is vooral belangrijk als je normaal gesproken wat bleekjes bent. Het is een hele rijke crème die ook even goed moet intrekken, maar hierdoor is 'ie super verzorgend en het beste voor je huid.


DIOR VOILE DE MONOÏ SUBLIMANT €39,99
In tegenstelling tot Muriël haar gezicht, wordt de rest van haar lichaam ontzettend snel bruin. Het duurt maar eventjes en ze kan gemakkelijk met een bescherming van SPF 10 de zon in, vandaar dat ze deze luxere spray dan ook in deze factor heeft gekocht. Een crème kun je het zeker niet noemen, het neigt erg naar een olie, maar is niet vettig. Het is heel gemakkelijk om het uit te smeren wat altijd een groot pluspunt is, anders ben je morgen nog bezig. Na een paar seconden is deze droge olie al volledig ingetrokken en heeft het een mooie gouden glans op je huid achter gelaten!


Dit item is met dit weertje misschien niet heel toepasselijk, maar we hebben er voor gekozen dit nu pas te reviewen aangezien Muriël na de vakanties pas haar volledige mening over de producten kon geven! De conclusie luidt: ze wil nooit meer anders.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...