donderdag 21 augustus 2014

IT PALETTE

Het woordje Sephora brengt bij ons dubbele gevoelens naar boven. Allereerst natuurlijk de hebberigheid die dit geliefde merk ter wege brengt, maar dan dringt het weer door dat het Nederland zo nodig moest verlaten. Op de vakanties na geen bezoekjes aan Sephora dus. Toen het trieste moment daar was, wist Muriël nog een prachtig palet op de kop te tikken (klik hier) en bij het dragen hiervan stromen de complimentjes binnen. Tijd voor een uitgebreidere versie dus, nu de pan van Kiss from 10 in zicht is. In Barcelona liep Muriël het It Palette tegen het lijf en de nude tinten, verpakt met een stijlvolle case, zijn stuk voor stuk prachtig. 

Een stijlvolle case zoals we al zeiden, die metallic gloed en het hippe motiefje doen het goed! Altijd leuk om in stijl je make-up te vervoeren, want die harde verpakking maakt dit goed mogelijk. Ga je voor een smokey uitvoering van dit palet, dan is de case zilver. Het spiegeltje aan de binnenkant is natuurlijk ook héél handig!

Het palet bevat niet alleen oogschaduw. Zo dienen 1,7 en 8 als highlighter, oogschaduw is 2,3,4,5,9,10 en 11 en dan kun je 6 en 12 als eyeliner gebruiken. Daarnaast bevat het palet nog een oogpotlood en een handig kwastje om het aan te brengen en eventueel nog te blenden. En dan het resultaat! Muriël gebruikte voor deze ooglook kleuren 1, 2 en 5. Voor zo'n betaalbaar palet is de pigmentatie echt opvallend goed en zelfs na een flinke regenbui zit het er nog heel mooi op. Een nadeel is het kwastje, deze is te groot en lomp op precies te werk te gaan. Toch kun je met zoveel keuze aan kleuren een prachtige look maken!

Verder draagt Muriël op de foto's:
- Mascara Chanel Volume de Chanel (REVIEW)
- Eyeliner Dior Style Liner Intense Liquid (REVIEW)
- Highlighter Yves Saint Laurent Touche Éclat (REVIEW)
- Bronzer Givenchy Poudre Terre Exotique (REVIEW)
Lipstick Chanel Rouge Allure nr.40 Prodigious


Het It Palette Nude is te koop voor €25,- 

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig palette en een mooie look heb je gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette! De look die je er mee hebt gemaakt is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful makeup dear :D

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...