vrijdag 13 juni 2014

SHAPING EYEWEAR

Zodra het zonnetje weer te voorschijn komt, grijpen we (na de zonnebrandcrème) al snel naar onze zonnebril, wat toch wel een must blijft voor de zonnige dagen. Dat montuurtje op onze neus draait de komende tijd dus weer overuurtjes en dan is het niet geheel onbelangrijk dat we het hebben over een leuk montuurtje. Leuk? We bedoelen geweldig. Zo'n geweldige zonnebril heeft grotendeels te maken met de vorm van je gezicht, want de één flaneert langs het strand met een pilotenbril, terwijl de ander een retro moddeletje nou juist zo leuk staat. Vogue Eyewear is zo'n merk die voor ieder wat wils heeft, want als je eenmaal weet wat bij jou past, dan begint de zoektocht pas echt. Niet alleen naar de juiste zonnebril, maar ook naar een leuk correctiemodelletje! 
Heb je een rond gezicht? Kies dan voor een hoekig montuur, dit laat je gezicht niet nog ronder lijken!

Ga voor een vierkant montuurtje als je een diamantvormig gezicht hebt, dus een wat bredere kaaklijn ten opzichte van de rest van je gezicht.

Een breed voorhoofd, maar een smalle kaaklijn, ook wel de driehoek genoemd. Ga bij deze gezichtvorm voor brillen met een in ieder geval brede onderkant.

Heb je ook ovaal gezicht? Lucky you! Bij deze vorm past namelijk alles wel.

Laat een langwerpig gezicht niet nog langer lijken door kleine montuurtjes te dragen, maar ga voor ronde of vierkante modellen! 


Muriël haar zusje Yenthe is zo'n mazzelaar met een echt brillenhoofd en haar staat werkelijk elke bril goed, vandaar dat zij ons model is voor vandaag.Het geweldige tijdschrift Vogue kennen we natuurlijk allemaal. Vogue Eyewear is opgericht in 1973. De naam komt dan ook van het modeblad en Vogue staat voor 'in de mode'.Een merk met veel keuze en voor elke vorm gezicht wel een geschikt model. Een hip merk met mooie brillen én zonnebrillen voor de jonge vrouw. Wij hebben gekozen voor de bovenstaande bril, vanwege het standaard montuurtje past 'ie bij vrijwel elke vorm gezicht!

Klik ook hier voor meer informatie over Vogue Eyewear en zie de andere geweldige montuurtjes!
Binnenkort kun ook jij deze zonnebril winnen, daarover snel meer informatie. 


3 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...