vrijdag 6 juni 2014

PURE

Mariah Carey, op haar meest geweldige kerstliedje ooit na, hebben wij er niet zoveel mee. Het is wat ons betreft allemaal net een beetje too much, maar dit ietwat bling bling gehalte pakte wél heel goed uit bij de fantastische Pure topcoat van OPI. Bekend was Muriël al met de gouden topcoat van de OPI Skyfall collectie, maar deze écht 18k witgouden en zilveren topcoat mag er ook zeker zijn. Witgoud op de nageltjes, wat wil je als nail junkie nog meer?



Onlangs kwam er een geweldige samenwerking tot stand tussen Mariah Carey en OPI, op het eerste gezicht niet iets wat onze aandacht trekt, maar schijn bedriegt, want de collectie is super. De echte eyecatcher is uiteraard de Pure topcoat, dat witgoud dient als een schitterende finish boven je nagellak. 



Een mooie kleur als basis is natuurlijk al heel belangrijk, Muriël haar voorkeur gaat uit naar donkerrood of zwart, maar je kunt nog veel meer kanten op met deze topcoat. Wacht goed tot de onderste kleur droog is en breng vervolgens één of twee laagjes van de topcoat aan, maar net hoeveel je zelf wil. Het witgoud is verwerkt in een doorzichte lak, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is! 


De OPI Mariah Carey Pure topcoat kost €39,99 en is o.a. te koop bij de Douglas. Houd er wel rekening mee dat we het hier hebben over echt 18k goud!


4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...