dinsdag 13 mei 2014

WILD EDITION

Eén van de meest geliefde beauty producten is en blijft toch wel de Touche Éclat van Yves Saint Laurent. Het was voor Muriël al vanaf de eerste ontmoeting raak, een betere highlighter (die eigenlijk véél meer is dan een highlighter) is er voor haar niet. Kleine plekjes en donkere kringen verdwijnen, terwijl je met de juiste techniek ook het gezicht prachtig kan shapen. Na een aantal jaren heeft Muriël haar eerste exemplaar versleten tot op het bot, de reden dat jullie nog nooit eerder iets over dit wondertje hebben gelezen, is dan ook omdat het alles behalve op een mooie Touche Éclat leek. Tijd voor een nieuwe en niet zomaar één, maar de limited Wild Edition!  


 
De 'gewone' Touche Éclat is helemaal goud, maar deze Wild Edition heeft een speciale hulsel wat hem nóg bijzonderder maakt. Onderaan de stick zit een knopje en als je deze indrukt, komt er uit de applicator een vloeibare concealer / highlighter die vervolgens heel simpel en fijn aan te brengen is met het kwastje. 


 
Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar, maar de standaard 'tint één' doet het vaak bij iedereen wel goed. Als je last hebt van donkere kringen onder je ogen of wat minder leuke plekjes, omdat het licht door de Touche Éclat wordt gevangen verbergt het vermoeidheid en onzuiverheden. De speciale formule van dit product zorgt voor een perfect evenwicht tussen dekking en transparantie, met een heldere uitstraling als resultaat!
 
Maar je kunt nog veel meer kanten op met de Touche Éclat, zo kun je het gezicht vormgeven en oplichten, vollere lippen creëren door het te omlijnen of een stralendere blik krijgen door het op de oogleden aan te brengen/
 
 
 
De Touche Éclat Wild Edition is tijdelijk verkrijgbaar voor €37,50 bij de Bijenkorf (online) en de normale variant is altijd bij de parfumerie te koop.

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...