zaterdag 17 mei 2014

GLOW WOW

Een engeltje op haar schouders, dat heeft Muriël gehad. Na het maken van de foto's van haar prachtige nieuwe Givenchy palet, viel ie spontaan op de grond en wonder boven wonder heeft haar grootste liefde het overleefd. Een halve hartverzakking verder en we kunnen jullie uitgebreid vertellen waarom ze al niet meer zonder de Poudre Terre Exotique kan, want een prachtstuk is het zeker. Deze poeder geeft een geweldige gebruinde huid, als de zon tevoorschijn komt, gaat ook de huid subtiel schitteren. Geen mega-wow-glans resultaat, maar een frisse sparkeling. En dan nog niet gesproken over de verpakking. 
 

 

BRON (zelf had Muriël al te fanatiek gepoederd waardoor het mooie motiefje al was verdwenen)

Voor deze zomer kwam Givenchy met dit Crosière palet. Muriël viel als een blok voor hem en het palet als een blok voor haar. De verpakking is namelijk zo chique en elegant en het prachtige motiefje van de poeder zelf (die inmiddels is verdwenen door gebruik) gaf al snel de doorslag. Een mooie buffer kwast er bij en het smeren kan beginnen, want niet alleen verricht het wonderen voor het gezicht, maar ook voor het lichaam!

 
Een zomerse glow als resultaat! Vooral in het zonlicht komt de poeder geweldig tot zijn recht, het schittert aan alle kanten, maar het geeft geen overdreven glinsterend effect. Het lijkt alsof je tijden in de zon hebt lopen bakken, ideaal dus. Muriël brengt het aan op haar jukbeenderen en lichtjes op de rest van haar gezicht en hals, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Hoe we het nou precies moeten noemen blijft de grote vraag, een bronzer of highlighter? Whatever, Poudre Terre Exotique is fantastisch.  
 
Croisière Poudre Terre Exotique van Givenchy is voor €56,90 verkrijgbaar bij o.a. de Douglas! (Tip: vraag voor je verjaardag aan iedereen cadeaubonnen en je hebt hem zo).   


1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...