vrijdag 9 mei 2014

COLOUR CORRECTING

Wat een simpel testertje soms wel niet ter wege kan brengen! Zo gebruikte Muriël al tijden haar vertrouwde BB Cream van Clinique, om een ander product te gaan gebruiken kwam niet eens in haar op, tot ze kennis maakte met de CC variant. Colour Correcting, de naam zegt het al, het gaat roodheid tegen en zorgt voor een stralend en gezond huidje. De vraag is natuurlijk of 'ie echt veel meer biedt dan de al zo fijne BB Cream, voor Muriël doet de multifunctionele Clinique Superdefense CC Cream dat zeker!
 

 
 In totaal zijn er drie verschillende kleurtinten verkrijgbaar, misschien een beetje beperkt, maar houd er rekening mee dat er altijd nog te mengen valt met een eventuele dagcrème of foundation. Voor Muriël was de light medium de juiste tint. De CC Cream bevat ook SPF 30, wat inhoudt dat je er veilig mee de zon in kunt. Er wordt bij dit product gebruik gemaakt van licht, dit zorgt ervoor dat je huid stralend overkomt. Daarnaast bevat het ook nog eens hydraterende ingrediënten. Zoals we al zeiden, multifunctioneel!
 
 
Maar wat maakt deze CC Cream nou zoveel beter dan een BB Cream? Voor Muriël is het zo'n fijn product omdat je niet dat dikke-foundation-laag gevoel hebt, het is even goed uitsmeren, maar dan voelt het heel natuurlijk aan op je gezicht. Aangezien Muriël haar huid niet veel dekking nodig heeft, is deze CC Cream perfect voor haar. De oneffenheden die ze heeft, worden vervaagd en het krijgt een subtiel, maar mooi kleurtje. Je huid ziet er dus gezond en stralend uit, zonder een enorme vloeibare laag!

 
De Clinique Superdefense CC Cream is in drie verschillende kleurtinten verkrijgbaar bij de parfumerie voor ongeveer €25,- (40ml)


6 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...