donderdag 3 april 2014

LOOKING LIKE THE WALKING DEAD

Esmée haar dank gaat vandaag uit naar de vriendinnen die haar een abbonement gaven op de Glossybox, elke maand was het weer een feestje als er zo'n mooie roze doos bij de post zat. Hierdoor heeft Esmée al heel wat fijne productjes ontdekt en ook Puffy The Eye Bag Slayer van Anatomicals maakte haar erg nieuwsgierig. Ten eerste de verpakking, die is natuurlijk helemaal leuk en inclusief boeiende flaptekst (dan is Esmée eigenlijk al om). Dertig minuutjes voorzien zijn van deze glibberige eye patches zou wonderen verrichten voor de walletjes onder onze ogen, dat is het uitproberen meer dan waard. Dit doosje bevatte drie setjes eye patches, die zitten vervolgens weer verpakt in een vrolijk zakje die op de achterkant een handige handleiding bevat. De eye patches voelen heel gek, zelf een beetje glibberig, aan. Het is even knoeien, maar zitten ze eenmaal op de goede plek dan kun je er rustig een halfuurtje mee rond lopen! 
 
 
De bedoeling is dat je wallen verminderen, ideaal voor in de drukke weken waar genoeg slaap er soms een beetje bij in schiet. Het resultaat lijkt op de foto's niet zo spectaculair, in het echt zag Esmée toch echt wel een beetje verschil. Het voelt voornamelijk heerlijk fris aan, je ogen lijken erg open! 

Voor
 
Tijdens
 
Na
 
Looking like the walking dead? Dan kunnen de eye patches van Anatomicals wellicht helpen! Nou Esmée kijkt op de foto's inderdaad alsof ze iemand gaat vermoorden, maar dat neemt niet weg dat ze eigenlijk best wel tevreden is over dit product! 

 
Puffy The Eye Bag Slayer van Anatomicals is verkrijgbaar voor 7,25

 

2 opmerkingen:

  1. Tof geschreven en de naam is wel echt een topper! Had al eerder van deze koelingsgel patches gehoord, maar nog niet tegengekomen. Er is wel een licht verschil te zien, vooral de teint onder de ogen lijkt frisser.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er toppie uit! Fijn product! x Daniëlle
    vanilles-x.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...