maandag 21 april 2014

GOLDEN GIRL

Helaas kunnen we in ons kikkerlandje niet echt van de zon op aan, zo is ie soms onze beste vriend, maar hij kan ook tijden nergens te bekennen zijn. Er vanuit gaan dat het ons kan voorzien van een zomerse gloed doen we allang niet meer, gelukkig is daar dan ook de overvloed aan producten die dit wel kunnen. Echter krijgen wij al de kriebels bij de meeste zelfbruiners en doen de zogenaamde self tan doekjes ons hartje ook niet sneller kloppen. Dan maar als bleekscheet over straat? Zeker niet! Muriël gebruikt sinds kort de Phyto-Touche Or Golden dry oil van Sisley, een droge olie die de huid doet stralen. Een gouden gloed die geschikt is voor alle huidskleuren, zo gemakkelijk was dat gezonde kleurtje krijgen nog nooit. 


De Golden dry oil is zowel geschikt voor het lichaam als voor het gezicht, een klein beetje 'olie' doet de huid al flink stralen. Het geheim hierachter zijn de pareldeeltjes die het licht reflecteren met een stralende gloed als resultaat. Daarnaast droogt het de huid zeker niet uit, het maakt het juist zacht en het voedt de huid en ook de geur waant je naar de zomer!

 
Door de glinsterende deeltjes is de Golden dry oil ook zeer geschikt om als highlighter te gebruiken voor bijvoorbeeld op je jukbeenderen. Ook kun je een beetje in je haar smeren wat er voor zorgt dat je lokken een natuurlijke glans krijgen. Eventueel is het ook mogelijk om een beetje van de olie met je bodylotion of dagcrème te mengen, voor een subtiel resultaat. Een multifunctioneel product dus.

 
De Phyto-Touche Or Golden dry oil van Sisley is o.a. te koop bij de Douglas en de prijs ligt rond de €25,-

4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...