dinsdag 29 april 2014

FAKE UP

Een goede concealer kan je redder in nood zijn tijdens dagen dat we wel wat extra slaap kunnen gebruiken. Er zijn natuurlijk ook mensen die gewoon altijd moeten dealen met donkere kringen onder de ogen, ook voor hen kan een concealer de oplossing zijn. Nu zijn er heel veel kleuren, formaten en formules te verkrijgen, maar een ├ęcht goed exemplaar vinden kan nog een hele klus zijn. Benefit wist ons opnieuw te verrassen, deze keer met de Fake Up Hydrating Crease Control concealer. Zorgt daadwerkelijk voor een gladde huid en een natuurlijk resultaat, alleen maar lovende woorden! 
 
 
 
De Fake Up concealer verbergt donkere kringen onder je ogen en verfijnt lijntjes, het resultaat doet heel natuurlijk aan. Dat niet alleen, het hydrateert de huid ook nog eens! Fake Up bevat namelijk vitamine E en appelextracten. De buitenste, lichtere 'ring' zorgt voor de hydratatie en de binnenste. donkere ring doet het camouflage werk. 

 
De concealer is heel gemakkelijk aan te brengen, gewoon met de stick of met je vinger om het goed te blenden. Het blijft zo'n zes uur zitten en je ziet duidelijk resultaat. Helaas staat de leuke verpakking niet op de foto, aangezien deze al lang en breed bij het vuilnis ligt.. Maar, dat neemt niet weg dat Fake Up een product is die doet wat ie belooft.
 

De Fake Up concealer van Benefit is in drie verschillende tinten verkrijgbaar voor €25,- bij o.a. Douglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...