zondag 20 april 2014

COCO MADE ME DO IT, AGAIN

Bijna iedereen heeft wel zijn of haar eigen geurtje, één die het nooit verkeerd doet en aan jou wordt herinnerd. Bij Coco Mademoiselle is het 'Ja, dit is Muriël' voor de mensen in haar omgeving. Een geur die ze nog helemaal niet lang heeft, maar nu al deze positie op de geurranglijst heeft veroverd. Een goede reden om haar collectie van Coco Mademoiselle dus grondig uit te breiden, voor haar verjaardag kreeg ze dan ook het heuse assortiment. De eau de parfum had ze al, maar met de deodorant, bodylotion en badschuim is de Coco Mademoiselle van Chanel familie bijna compleet.  


 
EAU DE PARFUM
De perfecte geur voor in de lente, fris en tegelijkertijd heel vrouwelijk. Inclusief prachtig flacon. Lees hier de hele review. €60,- (35 ml)


DÉODORANT VAPORISATEUREen deodorant met de subtiele aanwezigheid van de Coco Mademoiselle geur, je oksels voelen meteen heerlijk verfrissend aan en het blijft erg lang zitten. Beschermt de huid optimaal en is alleen al een plaatje om te zien dankzij de parelmoer witte verpakking. €39,- (100 ml)

 
MOUSSE DE PARFUM POUR LE BAIN LIMITED EDITION
Als deze vloeibare textuur in aanraking komt met water, dan verandert het in schuim met de heerlijke geurnoten van Coco Mademoiselle. Geschikt voor in bad. Dit is een limited edition dus wees er snel bij. Gelukkig kun je héél lang doen met die 400 milliliter.

 
ÉMULSION HYDRATANTE POUR LE CORPS
Om je badritueel mee af te sluiten.. Deze bodylotion zorgt voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. Het heeft een hele fijne textuur en is gemakkelijk aan te brengen, geen hele dikke substantie. De vertrouwde, bloemige geur blijft lang aanwezig en het brengt het vochtbalans van de huid op peil. €47,- (200ml)

 

1 opmerking:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...