zaterdag 29 maart 2014

TANNED WITHOUT SUN

In de zomer wordt Muriël snel en flink bruin, maar tijdens de dagen dat onze grote vriend de zon er niet is, blijft er van dat kleurtje nog maar weinig over. Gelukkig staat haar geliefde BB Cream haar dan bij, maar eigenlijk is een zelfbruiner nog fijner, want dan is dat bruine tintje er ook nog ná een wasbeurt. Dan komt het tweede probleem alweer om de hoek kijken, want het blijft vre-se-lijk om een zelfbruiner aan te brengen en het resultaat is vaak een gezicht vol vlekken. Clarins onderscheidt zich hierin door met de Lisse Minute Autobronzer Instant Smooth te komen, een zelfbruiner die daarnaast ook nog eens oneffenheden vermindert. Met deze mousse textuur heb je in een handomdraai een tintje die al na tien minuutjes zichtbaar is, wie wil dat nou niet? 
 

 
Dat kleurtje is natuurlijk altijd leuk, maar ook goed om te weten is dat de huid gehydrateerd wordt dankzij de micropareltjes en dat deze zelfbruiner je vochtbalans op peil houdt. Poriën of rimpeltjes worden vervaagd en de huid komt er stralend uit te zien, voor Muriël was het eerst zien en dan geloven, maar het werkt inderdaad super. De vraag ''Heb je iets anders met je hoofd?'' is al regelmatig gesteld.

 
Ook erg fijn is dat je vrijwel meteen resultaat ziet, de huid neemt de mousse meteen op en je huid krijgt een hele natuurlijke gloed. Mocht je er om wat voor reden toch zat van zijn, of is het uitsmeren niet helemaal goed gegaan? Even goed scrubben en het zal verdwijnen, maar waarschijnlijk is dit helemaal niet nodig. Wat een prachtig product!  

 
De Lisse Minute Autobronzer Instant Smooth van Clarins (30ml) is verkrijgbaar bij de parfumerie voor ongeveer €30,-
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...