maandag 24 maart 2014

LET YOUR BODY DO THE TALKING

Een jeans is iets wat je gewoon standaard in je kast hoort te hebben, maar een goed exemplaar vinden kan nog een hele opgave zijn. De één is te lang, de ander te laag en zo kan het nog een hele klus zijn om de perfecte jeans te vinden voor jouw figuur. Het merk dat bekend staat om zijn spijkerbroeken genaamd Levi's herkent dit probleem bij veel vrouwen en heeft hier de oplossing voor gevonden, namelijk de Levi's Revel collectie. Met alle liefde worden je maten uitgebreid opgemeten en zo heeft ieder haar eigen curve ID, hierdoor zal de jeans jouw figuur extra benadrukken wat mede komt door de bijzondere gel die aan de binnenkant te vinden is. Dat klinkt in ieder geval al erg goed in de oren, wij kregen de kans om ook onze curve te ontdekken en zo zeker weten met de juiste jeans thuis te komen!  


 
In totaal zijn er drie verschillende curves, zo is er voor de dames met een recht silhouet van je middel tot je heupen de slight curve ID. Als je net als wij twee een geproportioneerd silhouet hebt, dan heb je de demi curve ID. Tot slot is er voor degenen met duidelijke rondingen de bold curve ID. Deze curve wordt gebaseerd op de metingen, want meten is weten! De omtrek van je taille en van de heupen wordt opgemeten en hieruit volgt of je de slight, demi of bold curve hebt.

 
Op deze foto zie je de stretch die de broek aan de binnenkant bevat, dit lift je billen!

 
 
De jeans uit de Levi's Revel collectie bevatten een bijzondere shaping techniek met stretch in vier richtingen. Hierdoor wordt je lichaam mooi benadrukt en lijk je slanker, ook worden je billen gelift. De stiksels zijn op een manier aangebracht waardoor je langer lijkt en waar je vormen goed in uit komen.

 
Wij mochten zelf ook een broek op laten meten en geen woord is gelogen, de Levi's Curve ID Revel is inderdaad een heerlijke broek. Hij zit fijn en je vormen worden prachtig benadrukt, zo ben je er zeker van dat je de goede maten draagt. Wij kregen de donkerblauwe jeans mee naar huis, een mooie standaard jeans zonder poespas, maar zeker niet saai en dat is dan weer dankzij de stiksels. Een prachtige, comfortabele broek!


 
Deze leuke canvas tas krijg je bij aankoop van een Levi's Revel Jeans!
 
De broek die wij hebben gekregen kost €99,99 en is o.a. te koop bij de Levi's stores, ook kunnen hier je maten op worden gemeten. Klik ook hier voor nog meer informatie en de andere jeans uit de Levi's Revel collectie!

7 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie jeans, geweldige kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg, zo een wil ik ook! De prijs valt me best mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super vette jeans! Lekker stoer en comfortabel helemaal mijn stijl! X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Kan echt wel een goede spijkerbroek gebruiken, zijn ze hier in gronigen gewoon te koop? Zo ja welke winkel? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joyce! Helaas hebben wij hier in Groningen geen Levi's winkel waar de maten op worden gemeten, maar je kunt zelf ook achter de Curve ID komen door de omtrek van je taille en heupen op te meten, misschien helpt ook deze link je hierbij: http://www.levi.com/NL/nl_NL/women/fit-guides/curve-id-tool.

   Verder kun je gewoon van je standaard lengte- en breedtemaat uitgaan!
   Waarschijnlijk heeft de Men at Work in Groningen de Levi's Revel broeken ook wel te koop, maar aangezien ze je Curve ID hier niet opmeten zou ik dit van te voren zelf eventjes uitzoeken :)

   Succes xx

   Verwijderen
 5. Wow mooi! Die zit echt als gegoten!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...