maandag 31 maart 2014

FANCY SPONGE

Dagelijks schenken wij de aandacht aan geliefde beauty producten, heel leuk en aardig allemaal, maar daarbij vergeten we bijna het 'gereedschap' wat hier bij te hulp schiet. Denk bijvoorbeeld aan de fijne kwasten, maar ook aan goede spons die je huid reinigt na al dat smeren en poederen. De Konjac Sponge van Karmameju is zo'n spons die echt goed werk verricht en die mag dan ook best wel eens even in de schijnwerpers komen te staan. Een natuurlijk product die ook zéér geschikt is voor de gevoelige huid, komen die Konjak vezels uit Azië ook nog eens van pas. Een spons die in het water tot leven komt en jouw gezicht heerlijk zacht maakt, helemaal fijn in combinatie met je favoriete cleanser!


Wat juist deze spons zo bijzonder maakt, zijn de plantenvezels die het bevat, de naam Konjac Sponge zegt het eigenlijk al wel, konjak stimuleert de doorbloeding en het herstel van je huid! De spons zit eerst verpakt en is erg hard, zodra het in aanraking komt met water wordt hij echter heerlijk zacht en neemt het water en eventueel je cleanser of lotion op. Masseer het in met ronde bewegingen en spoel het daarna weer af, je zult zien dat je huid heerlijk zacht en fris aanvoelt.

 
 
Het is belangrijk dat je de spons na gebruik weer goed schoonmaakt, daarna kun je hem aan het touwtje ophangen en laten drogen, na een tijdje zal de spons weer hard zijn geworden. Zorg er tevens altijd voor dat je hem in warm water laat liggen voor gebruik, 3-5 minuutjes is voldoende. Deze natuurlijke spons gaat ongeveer drie maanden mee, maar dat hangt er vanaf hoe vaak je hem gebruikt!

 

De Konjac Sponge van Karmameju is verkrijgbaar voor €9,25! Er zijn ook varianten te koop die klei bevatten, dit is de normale variant.1 opmerking:

  1. Wat een grappig product! Moest wel even twee keer kijken want het ziet er wel grappig uit (: Volgens mij is het heel fijn voor je huid!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...