vrijdag 7 maart 2014

COCO MADE ME DO IT

Vast iedereen heeft wel een geurtje waardoor je toch altijd nog snel even langs de parfumerie moet, om vervolgens het desbetreffende geurtje uitbundig op te smeren en spuiten en vervolgens weg te dromen bij de gedachte dat je dit exemplaar in je bezit hebt. Helaas blijft het vaak bij dromen. Muriël heeft dat altijd al gehad bij Coco Mademoiselle van Chanel, de perfecte geur als je niet vies bent van wat zwaarders, maar Chanel No. 5 veelste ver gaat. Het heeft namelijk ook wel weer iets frissigs die Mademoiselle. Redenen genoeg voor Muriël om hem dan eindelijk maar toch zelf aan te schaffen, dat scheelt weer wat bezoekjes aan de winkel.Ten eerste is het natuurlijk ook al een plaatje om te zien, daar kun je niet om heen. De flacon is vrouwelijk, strak en dankzij de roze inhoud ook wel weer speels. Chanel weet het altijd voor elkaar te krijgen om iets prachtigs te creëren met weinig details, ook Coco Mademoiselle is een echte klassieker en zelfs na dertien (ja, echt dertien) jaar nog geweldig. Chanel omschrijft de geur zelf als een frisse, sensuele geur. Perfect voor de jonge vrouw die durft te verleiden.


De topnoten van Coco Mademoiselle bestaan uit siciliaanse sinaasappel en bergamot. Het hart is duidelijk aanwezig met zijn roos en jasmijn, dit maakt de geur zo eigentijds. De basis bestaat uit indonesische patchouli, vetiver, bourbonvanille en witte muskus.


Coco Mademoiselle van Chanel (let op, dit is eau de parfum en die verschilt van de andere versies) is te koop voor ongeveer €60,- (35ml) bij de parfumerie.
5 opmerkingen:

 1. Coco Chanel parfum is altijd een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke geur, mijn favoriet! Heb zelf nu de eau de toilette, maar de eau de parfum is nog veel lekkerder:)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo'n fijne parfum! Ik heb m een maand geleden ook gekregen en ben er zo blij mee! Blijft een klassieker.

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...