vrijdag 21 maart 2014

ALL ABOUT NUDE

Het probleem bij veel budget producten is de kwaliteit, zo is de pigmentatie van oogschaduw vaak om te huilen en dit proberen we dan ook zoveel mogelijk te vermijden. Vooral de nude tinten zijn een gevaar, want dat naakt wordt wel erg letterlijk genomen en zo blijft er niks van de pigmentatie over. Essence kwam met het nieuwe All About Nude palet als een echte verrassing, want naast dat de kleurencombinatie echt prachtig én origineel is (origineel zijn bij nude is behoorlijk knap), is de kwaliteit ook nog eens super. Een fijne afwisseling tussen matte kleuren en de nodige shimmers, geschikt voor alle gelegenheden dus en dat voor een héél leuk prijsje!


De verpakking is dan misschien niet zo spectaculair, dat kun je ook eigenlijk niet verwachten van een palletje die voor €3,59 mee naar huis gaat. De kleuren daarentegen zijn echt prachtig, heel erg mooi op elkaar afgestemd en je kunt er veel kanten mee op. De roze tinten zijn prima voor overdag, maar breng je in de latere uurtjes de donkere berry kleur en je bent party proof. Voor ieder wat wils met dit palet.


De kwaliteit is ook bijzonder goed, de pigmentatie is prachtig en het gaat zeker een dagje mee. De textuur is erg fijn en het is super gemakkelijk om aan te brengen, dus ook zeer geschikt voor de klunsjes onder ons. Even blenden en zelfs een smokey eye is mogelijk met al die shimmers!


Op deze swatch zijn alle tinten goed te zien, deze foto verscheen al eerder op Instagram (@fashionmaniacsblog)!


Het All About Nude palet van Essence is voor €3,59 te koop bij o.a. de Kruidvat.


4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...