woensdag 12 februari 2014

HANDS FREE

Een echte diva wil geen vieze handjes en heeft dus standaard desinfecterende handgel in haar tas, Muriël kon dan ook niet achter blijven en ging voor de Hands Free van Rituals. Zo heb je elk moment van de dag frisse handen en hoef je niet telkens de boel te reinigen met water en zeep, wat er vaak toch niet van komt. Muriël had het altijd al over een soortgelijk product en Rituals wist haar te overtuigen van de weer net wat fijnere geur (desinfecterend wordt al snel gelikt aan alcohol) en dat ook nog eens voor een heel leuk prijsje. Een vrolijk knijpflesje die je overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen, de musthave voor diva's! 


De Hands Free maakt je handen hygiënisch en geeft een heerlijk fris gevoel, ook echt ideaal voor broeierige zomerdagen wanneer we natuurlijk geen klammige handjes willen hebben. Een klein nootje van de gel is al genoeg, even goed inwrijven en klaar alweer. Dat is nog wel het fijnste aan dit product, dat er geen water en natte handen aan te pas komt. De gel trekt meteen in en ruikt heerlijk subtiel maar mandarijntjes en munt. Een lekker schoon gevoel op elk moment van de dag. Simpel, maar heel leuk!

 
Perfect voor in je handtas.
 

Hands Free van Rituals voor €4,- verkrijgbaar.

1 opmerking:

  1. Ik vind zulke gels altijd erg fijn, zeker op vakantie gaan ze overal mee naartoe, deze van Rituals kende ik nog niet!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...