maandag 10 februari 2014

FRIENDS WITH BENEFITS

Vat die titel nou niet meteen verkeerd op, Esmée heeft gewoon twee nieuwe vriendjes van het merk Benefit. Nou en of deze producten voordelen hebben, zowel de They're Real Mascara als de Professional - Make up Primer zijn bijzonder fijn. Het merk sprak Esmée door de vrolijke en originele verpakkingen altijd al aan en toen deze twee overbekende miniatuurtjes in de Glossybox zaten, was dit dan ook een aangename verassing. Waarschijnlijk heeft iedereen er al heel veel goeds over gehoord, want het internet staat propjesvol met positieve reviews die geheel terecht zijn, want wow! De mascara verlengt je wimpers enorm en laat alles behalve klontjes achter, de primer doet ook prima zijn werk en heeft net zo'n grote hekel aan zichtbare poriën als wij. Aanraders!
They're Real Mascara Esmée had hoge verwachtingen van deze mascara, omdat er al zoveel goeds over is geschreven. Na het testen kan ze zeggen dat hij nog beter is dan verwacht, Esmée kent geen andere mascara die zo fijn aan te brengen is. Het laat totaal geen klontjes achter en maakt de wimpers erg lang en intens, het 'na borstelen' is niet eens nodig bij gebruik van deze mascara. Waarschijnlijk is het zo fijn in gebruik vanwege het borsteltje die de wimpers uitstekend van elkaar scheidt. De mascara blijft erg lang zitten en geeft veel meer volume dan Esmée in eerste instantie had gedacht, een top mascara!
Full size kost €24,50.Professional - Make up Primer Om eerlijk te zijn had Esmée hier niet echt verwachtingen van, het zag er altijd al super leuk uit, maar ze gebruikt nooit een primer. Toch was hij het proberen zeker waard, want het vermindert zichtbare poriën toch zeker en je make-up blijft keurig op zijn plek zitten. Het heeft echt een hele aparte structuur, niet vettig, maar wel een beetje glibberig. De T-zone blijft een kwetsbare plek, maar met deze primer is dat prima te bestrijden. Esmée zal het niet dagelijks gebruiken, maar als de huid onrustig is, is het wel ideaal!
Full size kost €33,-.


5 opmerkingen:

 1. Ik vind beide producten ook erg fijn, hoewel ik de pore professional ook niet elke dag gebruik, daar vind ik hem een beetje te duur voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De primer heb ik ook gekregen in mijn glossybox! Nog niet geprobeerd, maar snel even doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide producten lijken super goed! Pore professional klinkt heel interessant. Het is wel prijzig trouwens! Ik volg je nu op bloglovin, je schrijft leuk.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stond vandaag toevallig met de primer in mijn handen en was erg benieuwd.. Misschien toch maar halen;)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...