woensdag 5 februari 2014

FASHION WEEK

Oké, het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar eigenlijk kunnen we het natuurlijk niet maken om niet over afgelopen Fashion Week te schrijven, waarvan Muriël ook een show heeft bijgewoond. Jan Boelo it is, een modeontwerper naar wie zijn creaties Muriël altijd al met open mond zat te staren, want ze zijn echt prachtig. Nog heel opkomend, maar tegelijkertijd al erg groot, Sunnery James bijvoorbeeld draagt bijna alles van Jan Boelo én dat is nou net even de best geklede man van 2013. Deze geweldige show is helaas maar van korte duur en om voor die tien minuutjes nou van het noorden naar Amsterdam af te reizen? Nee. De oplossing? Een afterparty wat bijna nog leuker is. Muriël heeft van de geweldige show genoten en heeft een paar foto's gemaakt voor en kleine impressie van deze bijzonder leuke avond.
Jan Boelo werkt vooral met veel donkere kleuren, iets waar wij ook echt dol op zijn. Zijn ontwerpen zijn wat draagbaarder dan wat we normaal gesproken zien op de catwalk en persoonlijk vinden wij dit dan ook een stuk interessanter. Daarnaast zie je in zijn collecties vaak leer en metallic terug, hij maakt echt gebruik van prachtige materialen. Het was nogal lastig om duidelijke foto's te maken aangezien Muriël het deze avond moest doen met haar iPhone camera en omdat ze natuurlijk ook een beetje op wilde letten! Ook al moeten we nog niet denken aan de herfst en winter van 2014 en hebben we het huidige seizoen nog niet eens overleefd, deze collectie maakt alweer wat los. Echt geweldig!


Muriël met Eva Simons en haar zusje.


Muriël met Fred van Leer en haar zusje.

Afterparty Jan Boelo!


Muriël met Kim Feenstra en haar zusje.


Muriël en haar zusje met Sunnery James.6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik was ook naar die show. Super collectie :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie foto's en jullie zagen er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt geweldig dat je op deze manier allemaal mensen kunt ontmoeten. De kleren zien er inderdaad uit als iets wat je terug kunt vinden op straat ipv rode loper.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je daarbij mocht zijn zeg! Mooie foto's, de kleding ziet er heel gaaf uit, jij en je zusje ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik vind die fotografen altijd zo leuk om te zien :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...