vrijdag 14 februari 2014

BE MY VALENTINE

Love is in the air! Vandaag is het, zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben, Valentijnsdag. De één vindt dit maar commercieel gedoe en de ander staat er al weken om te springen, wij horen bij die laatste categorie. Dat er complete make-up en kleding collecties uitkomen voor deze ene dag in het jaar is misschien wel een beetje overdreven, maar even bij deze dag van de liefde stil staan kan geen kwaad. Heb je al iemand aan de haak geslagen, dan blijft het een mega dilemma wat je vandaag moet doen om deze persoon te behouden. Vergeet alleen niet lieve mensen die in de wolken zijn, dat het om het gebaar gaat. Dus ook al kom je voor de tiende keer met een bos rozen, een doos chocolade of een enorme kaart aan, it's all about the love. Het meest afgezaagde cadeau niet te vergeten, een geurtje! Bij dit leuke cliché staan wij vandaag even stil, zowel voor de dames, als voor de heren. Mocht je nog niet weten wat te schenken.
Pure van Jil Sander is een erg mannelijke geur die sterk naar muskus ruikt. De topnoten bestaan uit manderijn, jeneverbessen en sparrenhars. Het hart bestaat uit witte muskus en bamboe. De basisnoten bestaan uit vanille, mahonie en sandelhout. Het is erg lekkere, frisse geur!


Blue de Chanel is een erg aantrekkelijke geur en kun je eigenlijk omschrijven als classy, de geur is aanwezig, maar niet te. De geur bevat onder andere ingrediënten als roze peper, gember, sandelhout, citrusvruchten en ceder. Heerlijk! 


Replay for her is een frisse vrouwengeur die eigenlijk altijd wel kan, Muriël draagt hem al jaren. De geur is fruitig door de opening van appelaroma's en citrusfruit. Later is ook de geur van tonkabonen erg aanwezig, een geur die bij iedereen wel past. Neutraal, maar lekker!


Manifesto van Yves Saint Laurent is een hele krachtige geur, hij is dan ook erg aanwezig en een tikje sensueel. Een bloemenboeket die bestaat uit bergamot, zwarte bessen, witte bloemen en meer fijne ingrediënten. Esmée haar favoriet van dit moment! 3 opmerkingen:

  1. Manifesto klinkt heerlijk en tevens prachtig flesje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De replay en YSL geurtjes zijn echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Manifesto van YSL is inderdaad een heerlijke geur!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...