dinsdag 21 januari 2014

TRUE SHIT

De laatste tijd kun je de fashion beter vervangen door beauty in onze naam, want waar zijn de vertrouwde outfit posts gebleven? Onze lieve bezoekers worden de laatste tijd voornamelijk overspoeld met beauty producten en dit heeft zo zijn redenen. Het is koud. Vreselijk koud zonder jas, dat ten eerste en we worden er ook niet echt warm van om nou telkens met diezelfde jas op de foto gaan. Daarnaast is het kledingcrisis, we weten niet zo goed wat we met deze weersomstandigheden aan moeten (letterlijk en figuurlijk). Maar de voornaamste reden is toch wel dat we het heel erg druk hebben. Niet getreurd, elk voordeel heeft zijn nadeel, want door deze vloedgolf van beauty producten heeft Esmée tijdens al dat schrijven iets geweldigs ontdekt, namelijk dé uitvinding voor twijfelachtige koopsters, genaamd MakeupAlley. Make-up watte? MakeupAlley is een website waar je alles, maar dan ook écht alles, over beauty producten kunt vinden. Dit zijn geen verkooppraatjes of de woorden van overenthousiaste bloggers als wij, maar de eerlijke review van mensen die hun mening willen delen over een product. Twijfel je dus over de aanschaf van een bepaald product, op MakeupAlley vind je hoogstwaarschijnlijk alle informatie wat voor jou misschien wel de doorslag kan geven. Het gaat niet alleen over make-up, maar ook over andere beauty producten. Zó handig! 


Oké, de website is nou niet bepaald een eyecatcher wat de layout betreft, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Natuurlijk verschillen de meningen over een product, denk dus niet bij het zien van één lipstick (de waardering wordt aangegeven in een aantal lipsticks, in plaats van een ster whatever) dat het product waardeloos is, maar lees altijd even de review erbij. De website is overigens wel in het Engels, maar vaktaal is niet zo moeilijk te ontcijferen, toch? En anders is er altijd nog onze grote vriend Google. MakeupAlley is in ieder geval onze favoriet en misschien heb jij er ook wel wat aan!

 
De link naar deze geweldige website natuurlijk niet te vergeten, klik hier! MakeupAlley heeft ook een app en deze is ook ideaal. 
 

 


 

4 opmerkingen:

  1. Ik ken deze site al maar ik vind reviews op normale blogs veel leuker om te lezen, waar je ook swatches en looks etc ziet. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het nog niet, maar super handig als je goede reviews en informatie wilt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben hier al een aantal keer op beland, handig!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...