zaterdag 25 januari 2014

THANKS DR. SMITH

De naam Rosebud Salve had al genoeg moeten verklaren, maar Esmée ging er blindelings vanuit dat deze lippenzalf fantastisch zou zijn vanwege al die 'the best' benamingen. Uiteraard ging ze voor the original salve en vol goede moed begon Esmée met smeren, helaas was het de geur die haar deed fronzen. Achteraf had ze kunnen weten dat die rozebottel wat oudbollig zou ruiken, want the original stampt al uit het jaar 1892. Geen poespas dus, gewoon een zalf die doet wat ie belooft. De verpakking is nou ook niet echt uitdagend, maar die vintage uitstraling heeft ook wel weer wat. En dan de lipbalm zelf.. O MY GOD! Smith's Rosebud Salve is daadwerkelijk zo geweldig als dat iedereen zegt. Perfect voor in de winter, geen uitgedroogde lippen meer, maar heerlijk zacht. Inclusief een subtiel glansje die je de geur helemaal doet vergeten. En het kan nog veel meer..Het schijnt het beste zalfje te zijn van de hele wereld, Esmée moest en zal hem dus proberen. Het bevat katoenzaadolie, rozenolie en andere essentiële oliën. In eerste instantie voor droge lippen, maar na wat research is ze er achter gekomen dat de Rosebud Salve multifunctioneel is. Zo werkt het ook bij het verzachten en herstellen van de huid, bij schrale plekjes bijvoorbeeld. Het zalfje is ook geschikt voor luieruitslag, niet dat Esmée daar last van heeft, maar altijd leuk om te weten. Je kunt het zelfs in je haar smeren om pluis te verhelpen! Dit alles maakt dat kleine potje nog zóveel leuker.

 
De geur valt ook eigenlijk best wel mee, het is gewoon even een kwestie van wennen. Voor de lippen werkt ie sowieso geweldig. Esmée smeert het bijvoorbeeld vlak voor een koude fietstocht op en eenmaal op bestemming voel je dat de zalf helemaal in je lippen is getrokken, ze zijn echt heerlijk zacht en gehydrateerd. Zelfs na een maaltijd of een aantal kopjes thee voel je de zalf nog zitten en een kleine hoeveelheid is al snel voldoende. Esmée is echt nog nooit zo tevreden geweest over een lipbalm, want zoals je kunt zien geeft het ook nog een mooie glans. Uiteraard gaat ze al die andere functies ook even proberen, maar daar kan ze nu nog niet zoveel over zeggen.

 
Smith's Rosebud Salve is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas en the original kost €9,99. Er zijn ook nog andere varianten beschikbaar met een smaakje en die kosten een eurootje meer.


6 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel een beetje duur, ik gebruik EOS en die zijn echt super goed en ook nog iets goedkoper! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt erg goed, ook handig zo'n multifunctioneel product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me echt een heel fijn product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij klinkt erg fijn! Ik heb al zoveel lippenbalsems etc dat ik me echt een verbod heb opgelegd om nog meer te kopen ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik ook nodig, vooral met de winter in het vooruitzicht! XO

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...