woensdag 15 januari 2014

STYLE LINER

Muriël was altijd net zo'n grote kluns als Esmée (lees hier haar traumatische ervaring op dit gebied) wat het aanbrengen van een eyeliner betreft. Toch blijkt het vaak een kwestie te zijn van oefening baart kunst, want zelfs Muriël is nu heel wijs met haar Style Liner Intense Liquid van Dior. Inmiddels is het voilà en madame tovert een mooi zwart randje op de wimperlijn, tenminste aan de rechterkant.. Links gaat nog net even wat minder soepel, maar dat doet er weinig toe met zo'n fijne eyeliner! Staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid dankzij het dunne kwastje en uiteraard om het mooie resultaat, niet te glanzend en niet te mat. Just perfect.


 
Deze vloeibare eyeliner is echt anders dan anderen, dat komt vooral omdat ie zo fijn aan te brengen is. Het kwastje is perfect van formaat, zo kun je gemakkelijk een dun lijntje trekken en zit je niet eindeloos te klooien met wattenstaafjes. Ook is het super gemakkelijk om een winge te maken, echt ik een handomdraai. Wat wel aan te raden is, om voor gebruik het potje eventjes te schudden, anders is ie nogal waterig. De naam zegt het al, deze eyeliner is intens en dus prachtig zwart, toch is het niet overdreven glanzend zoals je soms ziet. De Style Liner 094 is ook waterproof, dus het is even goed schrobben na een dag plezier. Dit houdt natuurlijk wel in dat ie super goed blijft zitten!


De verpakking is erg strak, typisch Dior en typisch Muriël. Zilver met zwart en een mooie vormgeving, eigenlijk is hier niet zoveel over te zeggen. Je krijgt er een mooi doosje bij en wees eerlijk, dat gevoel dat de verkoopster zo'n leuk pakketje uit de onderste lade haalt van een Dior schap geeft altijd een heel fijn gevoel. Of ligt dat aan ons?
 

De Style Liner Intense Liquid 094 is verkrijgbaar voor €30,50 bij de parfumerie.4 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...