maandag 20 januari 2014

SOFT AND GENTLE

'Was-dat?' zou Esmée haar reactie een jaar geleden zijn geweest als je begon over een highlighter. Inmiddels is haar liefde voor make-up enorm gegroeid en zo'n poedertje kon dus niet meer ontbreken in haar stash. Maar welke het zou worden, was de grote vraag. Esmée had al heel veel goeds over Soft and Gentle van MAC gehoord, dit schijnt de populairste highligther te zijn van de wereld en ook Esmée is om na het zien van deze Mineralize Skin Finish. Oké, ze geeft toe dat het er op de foto's niet erg spectaculair uitziet, maar laat hem voor de aardigheid een keertje swatchen en je weet waarom Esmée hem moest en zal hebben. De aparte, maar natuurlijke kleur met héél veel shimmers genaamd Soft and Gentle is die achtentwintig eurootjes (o god) dubbel en dwars waard.
 

 
Op de foto's lijkt Soft and Gentle op de één of andere manier perzik van kleur, maar in het echt komt het meer overeen met karamel die een tintje roze bevat, een erg natuurlijke kleur. Bij een highlighter is het belangrijk dat je een tint lichter kiest dan je eigen huidskleur en dit poedertje is perfect voor Esmée. Wat Soft and Gentle zo bijzonder maakt, is de grote hoeveelheid shimmers die het bevat, maar niet in de zin van too much, de extra glans maakt je look juist erg mooi.  


 
Esmée brengt de highlighter aan boven haar jukbeenderen en op haar neus, het doel hiervan is het accenturen van de lijnen in je gezicht. Aangezien ze zich nu middenin een toetsweek bevindt, heeft Esmée Soft and Gentle geswatched op haar arm voor de foto. Een toetsweek betekent namelijk een week geen make-up dragen. Op de foto is het resultaat gek genoeg amper te zien, maar schijnt het licht er net even anders op, dan zul je de prachtige glans zien verschijnen! 

 
Soft and Gentle van MAC is verkrijgbaar bij de MAC-counter voor €28,-  

5 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...