woensdag 29 januari 2014

SAY MY NAME

In deze tijd van het jaar vinden wij het beiden veel leuker om beauty producten te kopen, dan kleding. Onze centen rollen dan ook met name over de toonbank bij parfumeries, wat eigenlijk best bijzonder is als je een fashion blogger bent. De mooie verpakkingen en al die leuke kleurtjes van make-up trekken ons nou eenmaal meer aan dan donkere, dikke truien, herkenbaar? Muriël was altijd al laaiend enthousiast over de Lèvres Scintillantes lipgloss collectie van Chanel en er zijn weer heel veel nieuwe kleurtjes bijgekomen. Aangezien er met spoed een nieuwe gloss nodig was, koos Muriël voor de kleur Murmure (de kleur is prachtig, maar ze kan niet ontkennen dat ze deze aankoop ook deed omdat de naam zoveel overeenkomt met Muriël). Een knalroze kleur met lekker veel shimmers, in eerste instantie denk je 'barbie girl', maar écht alles behalve. Onze excuses als jullie vanwege de titel het Destiny's Child liedje in jullie hoofd hebben.


 
 
Bam, dat is een felle kleur! Swatch het en je zult zien dat het reuze meevalt, bij een lipgloss hoef je geen extremen te verwachten. De Lèvres Scintillantes lipglosses staan bekend om de bijzonder goede kwaliteit, zo blijft het erg lang mooi zitten en hydrateert het de lippen ook nog eens. Geen vervelend plakkerig gevoel, maar wel mooie glanzende lippen. Door de bijzondere gel-textuur is ie gemakkelijk en fijn aan te brengen, je lippen lijken zelfs voller. Muriël gebruikte eerst altijd Coral Love uit deze collectie, maar die is inmiddels al op! Dat geeft wel aan hoe tevreden ze hier over is, de kwaliteit is gewoon super. Murmure is Muriël haar nieuwste aanwinst en een heel mooi kleurtje die eigenlijk altijd wel kan, het geeft je lippen een mooi aanwezig kleurtje, maar is zeker niet té.

 
Zoals je op deze swatch kunt zien is Murmure niet zo aanwezig als dat het in eerste lijkt, maar toch geeft het een intens resultaat. Muriël is al een weekje wat ziekjes, er door al dat snotteren is er van haar lippen weinig overgebleven, vandaar dat we het maar even bij een swatch hebben gelaten. De kleur ziet er net zo uit op de lippen en Murmure is perfect voor de lentedagen, helaas moeten we daar nog even op wachten..  
 
Murmure is voor €26,50 te koop bij de parfumerie. 
 
 


7 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...