zaterdag 18 januari 2014

MILLION LASHES

Mascara is iets waar we een beetje bijzonder mee zijn, deze en niet anders is bij beiden het geval. Esmée is een trouwe gebruiker van haar Dior mascara en het werd dan ook als erg heftig ervaren toen ze deze kwijt was. Als noodoplossing gebruikte Esmée tijdelijk haar moeders mascara en deze Volume Million Lashes Excess van L'Oréal bleek fantastisch te zijn, zo zie je maar dat wat experimenteren nooit kwaad kan. Inmiddels heeft Esmée deze mascara zelf aangeschaft en is haar oude vertrouwde mascara wel weer boven water, maar deze twee toppers worden dagelijks afgewisseld. Volume Million Lashes Excess geeft echt prachtige lange wimpers, ze raken serieus bijna haar wenkbrauwen?! Laats kreeg Esmée de vraag of ze nepwimpers droeg en dat zegt genoeg. Wat deze mascara zo goed maakt, is het borsteltje die de wimpers super goed scheidt, dit komt door het 'randje' aan de binnenkant van de hulsel, zo krijg je geen vervelende klontjes in je wimpers. Het borsteltje is echt extreem lang en hierdoor kun je bij alle hoekjes en lastig plekjes, het resultaat is super lange wimpers. Esmée gebruikt de Volume Million Lashes Excess vooral voor speciale gelegenheden, omdat het resultaat echt 'wow' is en bijna fake. Over de verpakking is Esmée ook zeer te spreken, de combinatie tussen goud en rood straalt toch een bepaalde luxe uit!


Op de foto is het lastig te zien, maar Esmée haar wimpers raken eerlijk waar haar wenkbrauwbot aan. Het licht werkte niet helemaal mee en het resultaat op de foto is dus minder spectaculair dan in het echt. De kleur is intens zwart en het is misschien wil Esmée haar favoriete mascara van het moment, het maakt je wimpers zó extreem lang!

De Volume Million Lashes Excess van L'Oréal is bij de drogist te koop voor €16,95, maar op dit moment is ie voor €10,- te verkrijgen bij Douglas! 

6 opmerkingen:

  1. Ik gebruikte de mascara van L'oreal vroeger altijd maar ik ben overgestapt naar Dior want die doet toch net iets meer met mijn wimpers.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je een goede mascara hebt gevonden. Ik gebruik een budget mascara van essence en deze doet goed zijn werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook maar dan het zwart/goude uiterlijk en zonder excess. Ik ben er heel tevreden over! Deze ken ik dus nog niet, maar ga hem zeker een keer uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...