vrijdag 3 januari 2014

EYEBROW IMPORTANCE

Wenkbrauwen, ze horen erbij, maar denk ze eens weg en het ziet er niet uit. Wenkbrauwen bepalen enorm veel voor je gezicht en daarom kan een beetje extra aandacht hiervoor geen kwaad. Ook al heb je welgeteld twee wenkbrauwhaartjes of juist mega borstels, met wat poeder kun je al heel iets moois verrichten. Esmée gebruikte dit nooit, haar ritueel stopte al met af en toe een kammetje er door te halen, tot dat ze een keer uitschoot met oogschaduw.. Ja hoor, ook bij Esmée was dat donkere poedertje meteen geliefd en inmiddels is die oogschaduw omgeruild voor de Catrice Eyebrow Set. Een ideaal doosje die twee tinten wenkbrauwpoeder bevat, een spiegeltje, een kwastje, een borsteltje en zelfs een pincet. Dit wel allemaal in mini-mini formaat, maar hé, het gaat om het geweldige idee!Het poeder is tot Esmée haar verbazing bijzonder goed gepigmenteerd, je moet zelfs een beetje oppassen dat je het niet té hard aanbrengt, want dan kan het effect nogal heftig zijn. Verder is hier natuurlijk helemaal niks mis mee, we willen tenslotte resultaat zien. Borstel het voorzichtig door en het wordt al een stuk natuurlijker, tenzij je van jezelf erg lichte wenkbrauwen hebt. De wenkbrauwpoeder is namelijk erg donker, geen probleem als je net als Esmée vrij donkere wenkbrauwen hebt, maar voor lichte haartjes zou het verschil te onnatuurlijk worden. Helaas is alleen dit setje verkrijgbaar en niet in meerdere tinten. Deze twee tinten zijn voor Esmée perfect, erg subtiel en zo worden haar wenkbrauwen mooi één geheel. Een swatch van de twee tinten zie je op de foto hieronder. Wat voor Esmée als een totale verassing kwam, waren het verstopte borsteltje en pincetje. Oké laten we eerlijk zijn, ze zijn niet van erg goede kwaliteit, maar met het borsteltje kun je de wenkbrauwhaartjes wel prima even doorkammen. Ze zijn echt héél klein van formaat, super schattig eigenlijk. Erg leuk gedaan ook in zo'n zij vakje. Na wat experimenteren met het kwastje, zoals op de foto hieronder, denkt Esmée wel dat ze vanaf nu een oogschaduwkwastje gaat gebruiken voor het aanbrengen, dit werkt naar haar mening net even wat fijner. Op de foto hieronder zie je links een 'Catrice eyebrow set wenkbrauw' en op Esmée haar rechter wenkbrauw is nog niks aangebracht.


Wauw, wat een enorm leuke eyebrow set, echt ideaal en super gemakkelijk! De kleuren zijn erg goed als je van jezelf al wat donkere wenkbrauwen hebt, want als je lichte wenkbrauwen hebt zouden wij deze laten liggen. Verder alleen maar lovende woorden, echt ideaal!


 Catrice Eyebrow Set is voor €3,99 te koop bij o.a. de Kruidvat.

12 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit alleen ik heb zwart nodig ipv bruin haha jammer.. Die van Chanel is ook heel goed trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit setje ook laatst gekocht! Echt een heel fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit.! ik gebruik eigenlijk ook nooit iets voor mijn wenkbrauwen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een handig setje! Ik heb van de H&M, ook ongeveer deze twee kleurtjes. Maar ik zal zeker aan de Catrice variant denken als mijn H&M setje op is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook gehad, en inderdaad, geen slecht setje! Op dit moment gebruik ik een combinatie van wenkbrauwgel en poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel hallo Cara Delivingne eyebrows!
  Ik gebruik nooit eyebrow producten maar mijn jongere zus is er gek op!

  xo
  www.bagsandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze gebruik ik ook! Echt heel goed spul :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel fijn uit! Ik moet ook echt eens wat met mijn wenkbrauwen gaan doen, haha. Misschien is dit setje ook wel zo fijn voor mij, ben erg benieuwd!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig het pincet en borsteltje in de zijkant. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriete product voor mijn wenkbrauwen for sure!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...