zaterdag 4 januari 2014

DOUBLE FUN

Een iPhone, we houden ervan, maar we kunnen ze ook vervloeken door die verdomde batterij die vaak nog geen dag meegaat. Hoe vervelend is het als je telefoon het begeeft, terwijl je nog allerlei belangrijke dingen moet doen, lees: social media. Een luxe probleem dus, maar daar mogen ook best oplossingen voor zijn. Voor de telefoonverslaafden onder ons is er zo'n fijne oplossing, namelijk een externe oplader. We horen je denken '.. maar dat is toch niet nieuw?' Muriël haar aanwinst wél, Juice Pack Air van Mophie is een behoorlijk bijzonder exemplaar. Met deze case heb je alles in één, bescherming, dubbele batterij én een strakke look. Niet alleen handig voor de addicts, maar ook voor de harde werkers en mensen die veel onderweg zijn!Zie je dat kleine knopje rechts onderin? Je hoeft niet meer te doen dan deze te verschuiven en je telefoon is weer voorzien van een volle batterij. Zo kun je weer acht uur bellen, veertig uur muziek luisteren of acht uur internetten. Ideaal. Geen gedoe met uitpuilende, onhandige externe batterijen, maar een mooi, compact design die je iPhone ook nog eens beschermt. Op de achterkant kun je ook zien hoe vol die externe batterij nog is, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast is ie ook nog eens licht van gewicht, nadelen zijn er in Muriël haar ogen eigenlijk niet.


De Juice Pack Air bestaat uit twee onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt schuiven én in elkaar kunt laten zitten. Je hoeft dus niet telkens bij het opladen de case te verwijderen, tenzij je de iPhone zelf wilt opladen. De ingebouwde batterij ontlaadt zich eerst en daarna pas de iPhone batterij, hierdoor gaat ie veel langer mee. Een USB oplader krijg je er uiteraard bij, binnen een uur is de batterij zelfs weer helemaal vol! Oké, we klinken echt als één of ander Tel Sell bedrijf, maar Muriël was al laaiend enthousiast en Esmée wil na het schrijven niets liever dan deze geweldige externe oplader case.


De Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 5/5S is naast wit ook verkrijgbaar in het zwart of rood. Deze case is voor €99,95 te koop bij o.a. de Mediamarkt. Tevens is die voor de iPhone 4 / 4S wel goedkoper.

EDIT: Ja, die prijs is inderdaad niet niks en ja ze zijn er ook veel goedkoper te verkrijgen. Maar.. Mophie Juice Pack Air is juist bijzonder door de uitstekende kwaliteit, het strakke, dunne design die je niet in het gebruik beperkt dankzij de openingen en natuurlijk het grote pluspunt dat de ingebouwde batterij zich eerst ontlaadt en daarna pas de iPhone batterij. Deze case kun je daarom naar onze mening niet vergelijken met een apparaat van een paar euro. Dat maakt hem nou net even (heel erg) anders! 

10 opmerkingen:

 1. Oh wat grappig, had er nog niet van gehoord (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt zo handig, ik heb inderdaad ook vaak het probleem dat mijn iPhone het aan het eind aan de dag begeeft. Beetje prijzig alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt ze al jaren op ebay voor een tientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo een ding ik vind me iphone dan alleen te zwaar worden :(

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig zeg!! Ben benieuwd of ze hem ook voor Samsung hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had er nog nooit van gehoord maar het is wel super handig!

  BeantwoordenVerwijderen

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...