maandag 27 januari 2014

BEAUTY SLEEP

Nagels zijn voor Muriël heel belangrijk, zo worden ze wekelijks keurig gevijld, in de lak gezet en ingesmeerd. Bij het zien van Dior's Crème Abricot kwam het hebben-hebben-hebben gevoel dan ook meteen naar boven, maar het behoorlijke prijskaartje deed Muriël twijfelen. Eenmaal in Spanje, waar dit wonderzalfje wat goedkoper bleek te zijn, kon Muriël het niet weerstaan en kwam ze terug met een prachtig tasje met een nog prachtigere inhoud. Een crème die veel meer doet dan het verzorgen van de nagelriemen, het maakt de nagels steviger, glanzend en ze groeien zelfs sneller, like what's happening? De geur niet te vergeten, abrikoosjes doen het altijd goed, toch? Voor het slapen aanbrengen en schoonheidsslaapjes worden werkelijkheid, t'is net een sprookje die Crème de Abricot. 


 
Zoals je kunt zien op de eerste foto is de textuur heel dik, plakkerig en zelfs een beetje vettig, vandaar dat het niet heel fijn is om overdag mee rond te lopen, maar perfect kan intrekken tijdens het slapen. Crème de Abricot bestaat alweer vijftig jaar, maar is en blijft de beste verzorging voor de nagels. Neem voor de aardigheid een kijkje op het internet naar dit wondertje en je zult zien dat werkelijk ie-der-een enthousiast is. De doorsnee crème is vaak alleen geschikt voor nagelriemen, dat is deze ook en daarnaast kan ie nog véél meer. Je ziet je nagels echt al snel veranderen, ook voor mensen die er normaal gesproken een ravage van hebben, of misschien wel juist voor de mensen die er normaal gesproken een ravage van hebben. Je nagels worden steviger en sterker, waardoor ze amper afbreken. Ook schijnt het dat ze sneller gaan groeien, maar dat is een kwestie van eerst zien en dan geloven. Na gebruik voelen je nagels al meteen een stuk gezonder, echt heel apart!

 
De geweldige verpakking natuurlijk niet te vergeten en dan nog dat kleurtje, alles klopt aan Crème de Abricot. Het ruikt heerlijk zoet naar abrikoos en het mooie doosje komt overeen met de lipbalm Crème de Rose. Echt een product waar Muriël nog heel lang zoet mee kan zijn, want door die bijzondere textuur gaat ie erg lang mee. Nogmaals, schrik niet van dat plakkerige crèmepje en masseer het gewoon goed in voor het slapen gaan., het trekt al erg snel in. Je kunt dit oprecht een heel bijzonder product noemen, al is de prijs wel even slikken.. Maar heb je dat voor zo'n beauty over, dan is het zeker het proberen waard. 

 
Crème de Abricot is bij de parfumerie verkrijgbaar voor €22,95 (er is momenteel een actie bij de ICI Paris XL).
 

2 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...