woensdag 8 januari 2014

APOCALIPS

Soms hoor je zoveel lovende woorden over een product, dat je het wel moét proberen. Dit had Esmée met Apocalips van Rimmel, werkelijk overal is deze lip lacquer al uitgebreid besproken en misschien is deze review dan ook wel een beetje overbodig, maar wauw.. Ze zijn echt heel fijn! Een mix tussen een lipgloss en een lipstick klinkt als de perfecte combinatie, glanzende lippen die voorzien zijn van een goed gepigmenteerd kleurtje, na het testen moet Esmée toegegeven dat het ook echt de perfecte combinatie is. Geïnspireerd door de ruimte heeft Rimmel maar liefst zeven verschillende lip lacquers uitgebracht die, uiteraard, elk een buitenaardse naam hebben. Esmée speelde op safe en ging voor Phenomenon die tevens bekend staat als de favoriet. Al moet ze toegeven dat ze binnenkort ook even een kijkje gaat nemen bij de andere kleurtjes, want Apocalips heeft haar hartje gestolen. 

 

Laten we beginnen met de hele leuke, mysterieuze verpakking van Apocalips, deze trok toch wel meteen Esmée haar aandacht. Een erg interessante hulsel, zo zie je ze niet vaak. De ruimte komt er duidelijk in terug met de dop als een soort meteoriet en de zwarte kleur die subtiel overloopt in roze, waardoor de kleur al wordt verklapt. Daarnaast bevat het een ideale sponsapplicator waarmee je de lip lacquer super gemakkelijk aan kan brengen. Tenminste dat kan bij deze nude Phenomenon kleur, bij een knal kleur zou het wel iets preciezer werk zijn.


De Apocalips zijn echt heel goed gepigmenteerd, bij Phenemenon is dat al het geval, laat staan bij bijvoorbeeld rood. Daarom neigt het wat ons betreft eerder naar een lipstick, maar de glans van een lipgloss is natuurlijk ook goed aanwezig. Ook is deze lip lacquer erg fijn vanwege de houdbaarheid, hij blijft lang zitten en droogt zeker niet uit. Na een uitgebreide maaltijd moet het wel even bijgewerkt worden, maar Esmée had ook niet anders verwacht van een lipstick met de kenmerken van een lipgloss. Eigenlijk verdient Apocalips ook de naam van lipbalm, want hij hydrateert ook nog eens. Geen woord is gelogen over deze lip lacquer, hij is echt geweldig!


Een selfie en een duckface in één, waar ging het mis? Het resultaat hebben we alleen zo vast kunnen leggen, aangezien Muriël de productfoto's ging maken en Esmée hier niet bij kon zijn. In het echt valt de lip lacquer beter op, zoals op de swatch!


Apocalips lip lacquers zijn verkrijgbaar voor €10,99 per stuk bij de drogisterij. 

5 opmerkingen:

RELATED ITEMS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...